logo-mini
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 12 2016 - HEOS by Denon cover

Rob’s Grote Tuinverbouwing, aflevering 12 – HEOS

Deel dit bericht

ElectroStylist Rudirick de Jong bij Rob's Grote Tuinverbouwing

Deze week is onze ElectroStylist Rudirick de Jong  met het team van Rob’s Grote Tuinverbouwing in Maarssen bij Daisy en Wesley. Rob Verlinden en het tuin-team gaan zoals gebruikelijk buiten aan de slag. Aan Rudirick de taak om het huis binnen smart te maken. Hij richt zich in deze aflevering op het entertainment in huis.

Voor

Daisy en Wesley zijn vier maanden geleden verhuisd. De basis in huis is al redelijk goed. Zo is er bijvoorbeeld een mooie kabelgoot in de muur verwerkt. Rudirick merkt al gauw op dat de kabels los hangen en de TV te hoog hangt. Dit zorgt voor een onnatuurlijke kijkhouding wat weer kan zorgen voor nekklachten. Verre van ideaal dus!

Volgens Rob fleuren bloemen je leven op. Voor ons geldt dit voor muziek. Alleen hebben Daisy en Wesley helemaal geen muziek in huis! Maar daar gaat Rudirick natuurlijk verandering in brengen…

Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 12 2016 - HEOS by Denon foto 1 voor
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 12 2016 - HEOS by Denon foto 2 voor
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 12 2016 - HEOS by Denon foto 3 voor

Na

Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 12 2016 - HEOS by Denon foto 1
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 12 2016 - HEOS by Denon foto 2
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 12 2016 - HEOS by Denon foto 3
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 12 2016 - HEOS by Denon foto 4

Wat doet de ElectroStylist?

Voordat Rudirick in huis aan de slag gaat, brengt hij een bezoek aan één van onze andere ElectroStylisten, Marcel Schalkwijk in IJsselstein, om de benodigde spullen op te halen. Rudirick kiest voor het Multiroom audiosysteem van HEOS by Denon. Met een mooie soundbar met subwoofer bij de TV en een losse speaker die je overal in huis kunt gebruiken. Marcel verrast hem echter met veel meer speakers die in meerdere ruimtes in huis geplaatst kunnen worden. Zo kunnen Daisy en Wesley straks overal in huis genieten van muziek.

Rudirick begint met het ordenen en opnieuw aansluiten van de kabels. Daarna monteert hij de TV-beugel en lijnt deze netjes uit met het door Jorna ontworpen meubel. De volgende stap is het plaatsen van de speakers. De HEOS 3 komt in de inloopkast, de HEOS 5 wordt in de kinderkamer geplaatst en de HEOS 7 plaatst Rudirick in de slaapkamer. Als laatste monteert hij een HEOS 1 met Go pack accu op een vloerstandaard. Dankzij de Go pack accu is de HEOS 1 volledig draadloos en kun je deze overal plaatsen, zelfs in de badkamer én buiten, omdat de HEOS vochtbestendig is.

Gebruikte materialen

  • HEOS Home Cinema
  • HEOS 1
  • HEOS Go pack
  • SoundXtra standaard
  • HEOS 5
  • HEOS 7

Wilt u meer weten over HEOS? Bekijk dan onze HEOS-pagina of bezoek een ElectroStylist bij u in de buurt.

Heos Home Cinema

Projectvlog Rob’s Grote Tuinverbouwing afl. 12

Wil je weten hoe wij dit hebben gemaakt of ben je zelf geïnteresseerd in een soortgelijke oplossing? Neem dan contact op met een van onze ElectroStylisten, zij helpen je graag verder met je eigen SmartLiving plan.

Be Smart, Be Ready!

Laat ons met u meedenken

Wij helpen u bij de realisatie van uw smart wensen

Neem contact op met de ElectroStylist in uw regio. 


Comments are closed.