logo-mini
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 17 2016 - HEOS by Denon cover

Rob’s Grote Tuinverbouwing, aflevering 18 – HEOS

Deel dit bericht

ElectroStylist Rudirick de Jong bij Rob's Grote Tuinverbouwing

De eerste aflevering van het nieuwe jaar brengt ElectroStylist Rudirick de Jong naar Waddinxveen. Hij gaat Agnes en Jan Piet verrassen met een Smart upgrade voor hun woonkamer.

Voor

Jan Piet is een echte muziekliefhebber. Hij heeft een mooie CD-collectie en  luistert graag naar radio 5. Zijn huidige installatie kan wel een upgrade gebruiken. Hij kan namelijk nog niet streamen. Maar ook muziek in de tuin hebben Jan Piet en Agnes nog niet. Een mooie taak voor Rudirick om daar iets aan te doen.

Na

Wat doet de ElectroStylist?

Rudirick kiest deze week voor de multiroom speakers én de Home Cinema van HEOS. Rudirick plaatst de soundbar onder de televisie. Hierdoor krijgt het TV-geluid een flinke upgrade, nu komen films en series echt tot leven. Bij het systeem hoort ook een draadloze subwoofer. Deze plaatst Rudirick onopvallend in de kamer. Hij sluit ook de Blu-ray-speler aan op de soundbar. Zo kunnen ze Bluray’s, DVD’s kijken én CD’s luisteren.

Om het helemaal af te maken, krijgen Jan Piet en Agnes ook nog twee HEOS 1 luidsprekers met een accu én een stand. Dankzij de stands staan de speakers nu op de juiste hoogte en met het accupack wordt het echt een draadloze speaker. Ze kunnen nu tot 6 uur volledig draadloos muziek luisteren. In de tuin, op zolder, of in de werkkamer; eigenlijk overal in huis.

Gebruikte materialen

  • HEOS Home Cinema
  • HEOS 1
  • HEOS Go pack
  • SoundXtra standaard

Wilt u meer weten over HEOS? Bekijk dan onze HEOS-pagina of bezoek een ElectroStylist bij u in de buurt.

Heos Home Cinema

Projectvlog Rob’s Grote Tuinverbouwing afl. 18

Wil je weten hoe wij dit hebben gemaakt of ben je zelf geïnteresseerd in een soortgelijke oplossing? Neem dan contact op met een van onze ElectroStylisten, zij helpen je graag verder met je eigen SmartLiving plan.

Be Smart, Be Ready!

Laat ons met u meedenken

Wij helpen u bij de realisatie van uw smart wensen

Neem contact op met de ElectroStylist in uw regio. 


Comments are closed.