logo-mini

Rob’s Grote Tuinverbouwing, aflevering 9 – HEOS

Deel dit bericht

ElectroStylist Rudirick de Jong bij Rob's Grote Tuinverbouwing

ElectroStylist Rudirick de Jong is deze week met het team van Rob’s Grote Tuinverbouwing in Zwijndrecht bij Reina & Bob. Het team gaat dit keer onder leiding van Rob Verlinden aan de slag met een verzakte tuin. Jorna en haar team pakken het interieur aan. Rudirick is deze week bezig met de upgrade van het geluid in huis.

Voor

Reina en Bob genieten van film, tv en muziek. Het liefst in een gezellige en stijlvolle setting. Alle zichtbare kabels doen daar afbreuk aan. Hun muziekinstallatie was helaas ook niet geschikt voor streaming, waardoor ze bijvoorbeeld niet van Spotify of internetradio konden genieten. Maar ook het draadloze netwerk in huis liet te wensen over. Genoeg te doen dus voor ElectroStylist Rudirick.

Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 9 2016 voor foto 1
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 9 2016 voor foto 2
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 9 2016 voor foto 3

Na

Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 9 2016 na foto 1
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 9 2016 na foto 4
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 9 2016 na foto 3
Rob's Grote Tuinverbouwing Aflevering 9 2016 na foto 2

Voor deze aflevering heeft Rudirick gekozen voor het multiroomsysteem van HEOS. Hij plaatst de HEOS Homecinema in de woonkamer. De soundbar is het hart van de Homecinema en wordt met één kabel met de TV verbonden. Om het geluid een extra dimensie te geven, wordt er ook een draadloze subwoofer meegeleverd. Die kan vrijwel overal in de kamer geplaatst worden en heeft alleen een stopcontact nodig. Dat scheelt een hoop kabels! Zo hebben Reina & Bob in een perfect geluid bij de TV én kunnen ze muziek luisteren via o.a. Spotify.

Gebruikte materialen

  • HEOS Home Cinema
  • HEOS 1

Wilt u meer weten over HEOS? Bekijk dan onze HEOS-pagina of bezoek een ElectroStylist bij u in de buurt.

Heos Home Cinema

Projectvlog Rob’s Grote Tuinverbouwing afl. 9

Wil je weten hoe wij dit hebben gemaakt of ben je zelf geïnteresseerd in een soortgelijke oplossing? Neem dan contact op met een van onze ElectroStylisten, zij helpen je graag verder met je eigen SmartLiving plan.

Be Smart, Be Ready!

Laat ons met u meedenken

Wij helpen u bij de realisatie van uw smart wensen

Neem contact op met de ElectroStylist in uw regio. 


Comments are closed.