logo-mini

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 15 Seizoen 2017/2018

Deel dit bericht

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 15 Seizoen 2017/2018

Team Rob's Grote Tuinverbouwing

We zijn deze week in Arnhem, op bezoek bij Tia. Schoondochter Maartje heeft haar opgegeven omdat ze wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Het team van Rob’s Grote Tuinverbouwing mag zoals gebruikelijk weer aan de slag in de tuin en het interieur krijgt een forse makeover.

Voor

Tia’s woonkamer kan wel een opfrisbeurt gebruiken. De oude meubels zijn aan vervanging toe, ze passen niet echt bij elkaar en het geheel oogt daardoor rommelig. Suzanne wil daar meer eenheid in aan gaan brengen. Voor Rudirick is er ook genoeg te doen. Tia heeft nog een kleine oude TV, die straks in de nieuwe inrichting uit de toon valt. Ook is er qua muziek in huis eigenlijk helemaal niks aanwezig. Muziek luisteren via de TV is natuurlijk not done, daar gaat Rudirick verandering in brengen.

Wat heeft Rudirick gedaan?

De hele woonkamer wordt onder handen genomen, Suzanne gaat alle meubels vervangen. Voor TV komt er een nieuw meubel waar ie mooi in kan staan. Alleen is de oude TV veel te klein, die valt helemaal weg in het meubel. Rudirick heeft daarom een mooie Philips 4K TV meegenomen. Met deze TV kan Tia straks heerlijk films kijken, maar om de films tot leven te brengen mag er ook nog wel iets aan het geluid gedaan worden. Daarvoor heeft Rudirick het HEOS-systeem gekozen.

Televisie

De televisie die Rudirick heeft meegenomen is een Philips Android TV. Een echte Smart TV met het Android besturingssysteem dat we ook kennen van smartphones en tablets. Het mooie van Android op de TV is dat je apps kan installeren, zo kan je de TV helemaal naar wens aankleden. Maar de TV heeft nog een troef: Ambilight. Achterop de TV zitten lichten die meekleuren met het beeld van de TV. Hierdoor kijk je veel rustiger TV omdat de achtergrond meevloeit met de beelden. Omdat de TV in kast staat is het effect wat beperkt maar toch kijkt het erg fijn. Tia kan Ambilight ook uitschakelen.

Surround en multiroom

Het geluid van moderne televisie is over het algemeen prima voor het journaal of een kookprogramma maar voor films is het niet ideaal. Rudirick heeft zoals gezegd daar wel een mooie oplossing voor. Hij heeft het Heos multiroom surround systeem meegenomen. Dit systeem bestaat uit een grote soundbar die voor de TV geplaatst wordt, een subwoofer die naast de kast komt te staan én twee surround luidsprekers die links en rechts naast de bank komen. Zo heeft Tia geluid rondom als ze films kijkt en heeft ze een bioscoop in huis. Genieten dus! Als extraatje heeft Rudirick ook de HEOS 5 luidspreker meegenomen. Die kan Tia makkelijk meenemen naar de tuin zodat ze in de nieuwe tuin ook kan genieten van muziek.

Gebruikte materialen

  • HEOS Bar
  • HEOS Sub
  • HEOS 5
  • HEOS 1
  • Philips 43PUS6412

Wil je meer weten over HEOS by Denon? Breng dan eens een bezoek aan een van onze ElectroStylisten of bezoek onze HEOS-pagina. Meer weten over Philips? Bezoek dan hun website.

Be Smart, Be Ready!

Recap Rob’s Grote Tuinverbouwing


Comments are closed.