logo-mini
Rob's Grote Tuinverbouwing S08E21 - Cover

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 21 Seizoen 2017/2018

Deel dit bericht

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 21 Seizoen 2017/2018

De opnames brengen ons dit keer naar het mooie St. Michielsgestel. Het team is op uitnodiging van Gerrie en Ria bij hun zoon Dennis. Hij is met zijn vrouw Marieke en zoon Tijn amper een week geleden hun nieuwbouwhuis ingetrokken. Zoals altijd is de tuin nog een zandvlakte, werk genoeg dus. Ook binnen is genoeg te doen, alleen de meubels staan er nog maar.

Team Rob's Grote Tuinverbouwing

Voor

Dennis en Marieke houden van een strakke en industriële inrichting. Maar, het mag niet kil worden. Suzanne heeft het dit keer makkelijk, de woonkamer is als een blanco canvas waarop ze zich mag uitleven. Er moeten strakke meubels inkomen, een paar eye-catchers en het liefst een stoere maar ook gewaagde uitstraling. Dat strakke, daar gaat Rudirick bij helpen.

Het resultaat

Wat heeft Rudirick gedaan?

Suzanne heeft een minimalistisch ontworpen TV-meubel gekozen. Om dat meubel echt tot zijn recht te laten komen zou de TV aan de wand moeten hangen. Rudirick heeft daarvoor een mooie beugel van Vogel’s meegenomen. Niet zomaar een beugel maar een gemotoriseerde beugel, die je met een app en afstandsbediening kan laten draaien. Zo kunnen Marieke en Dennis ook vanaf de eettafel nog TV kijken. Gewoon met een druk op de knop de TV draaien naar een vooraf ingestelde positie. Maar, dan moet de soundbar natuurlijk wel meedraaien. Rudirick heeft daarom een extra beugel meegenomen waarmee hij de soundbar onder TV kan hangen. Dan draait de soundbar dus mee met de TV en heb je altijd goed geluid, waar de TV ook heen draait.

Vogel's Motion Mount
Vogel's Motion Mount in actie

Als extraatje heeft Rudirick de Humax TV+ meegenomen. Dit kastje maakt van elke TV een Smart TV. Handig als je nog geen Smart TV hebt maar zeker ook als je een Smart TV hebt waarop niet alle apps meer werken. Wil je meer weten over deze Humax, bezoek dan ons nieuwe blog: smartlivingmagazine.nl

Win een Humax TV+!

We hebben wat te vieren! We hebben namelijk ons nieuwe blog gelanceerd: Smart Living Magazine. Om dat te vieren hebben we samen met Humax een actie opgezet. We mogen een aantal Humax TV+ spelers weggeven. Wil je kans maken? Surf dan naar smartlivingmagazine.nl, meld je aan op de nieuwsbrief en like de Smart Living Magazine facebookpagina. Onder de aanmeldingen verloten we dan een aantal van deze mooie streamers!

Meer weten over Vogel’s? Bezoek dan hun zeer uitgebreide website.

Be Smart, Be Ready!

Recap Rob’s Grote Tuinverbouwing


Comments are closed.