logo-mini
Rob's Grote Tuinverbouwing S08E25 - HEOS Link Cover

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 25 Seizoen 2017/2018

Deel dit bericht

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 25 Seizoen 2017/2018

We mogen deze week met het team naar Almere, bij Inge en Sieger. Inge is een grote fan van het programma en kijkt wekelijks. Het leek Sieger een leuk idee om Inge te verrassen met een make-over om hun 30-jarig huwelijk te vieren.

Team Rob's Grote Tuinverbouwing

Voor

Aan de tuin moet het nodige gebeuren, de schutting is aan vervanging toe, de pergola staat op instorten, de vijver kan wel een opfrisbeurt gebruiken en Inge wil graag een overkapping in de tuin. Maar binnen is het al bijna helemaal klaar, Inge en Sieger hebben net de hele woonkamer opnieuw ingericht. Suzanne mag daar wat finishing touches aan toe gaan voegen. Rudirick’s oog viel op de Denon Hifi installatie, een mooie én goede set die wel wat verouderd is. Een mooie kans om het oude en het nieuwe bij elkaar te brengen.

Het resultaat

Wat heeft Rudirick gedaan?

Het zal voor de vaste kijkers niet als een verrassing komen, Rudirick heeft de slimme streaming multiroom producten van HEOS meegenomen. HEOS is het nieuwe streamingmerk van Denon en is daardoor de perfecte combinatie met de installatie die Inge en Sieger al hebben. Waarom zou je immers iets dat al goed is vervangen?

HEOS Link

De HEOS Link is een streamer, een apparaatje dat streamingdiensten als Spotify, Soundcloud en Tidal kan afspelen maar bijvoorbeeld ook internetradio. Rudirick sluit ‘m aan op de bestaande Denon installatie en hij verbind hem met internet. Nu hoeft hij alleen nog even de app te installeren en aan te melden bij Spotify en hij kan muziek afspelen.

HEOS speakers

Om het helemaal af te maken heeft Rudirick een aantal verschillende luidsprekers van HEOS meegenomen. De hele serie om precies te zijn! De kleine waterdichte HEOS 1 met een accu, voor de badkamer en de tuin. Dankzij de accu is de HEOS 1 namelijk helemaal draadloos, je neemt ‘m dus overal mee naar toe. De andere speakers plaatst hij o.a. in de slaapkamer en op zolder. De speakers in HEOS link werken draadloos samen. Zo kunnen Inge en Sieger dezelfde muziek overal in huis afspelen maar ze kunnen ook in elke kamer iets anders opzetten.

Gebruikte materialen

  • HEOS Link
  • HEOS 1
  • HEOS Accu pack
  • HEOS 3
  • HEOS 5
  • HEOS 7

Be Smart, Be Ready!

Recap Rob’s Grote Tuinverbouwing


Comments are closed.