logo-mini

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 32 Seizoen 2017/2018

Deel dit bericht

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 32 Seizoen 2017/2018

Hoe dichter bij Dordt, hoe mooier het wordt, toch? Hoe dan ook, het team is deze week dus in Dordrecht, op bezoek bij Rob & Jacqueline. Rob heeft zijn vrouw opgegeven omdat ze na de verhuizing naar een kleiner huis wel een tuin en interieur verdient dat naar haar wens is. De kinderen zijn het huis allemaal uit dus Jacqueline heeft het nu helemaal voor het zeggen!

Team Rob's Grote Tuinverbouwing

Voor

Rob en Jacqueline zijn na het uit huis gaan van de kinderen kleiner gaan wonen. Ze hebben wel de oude meubels meegenomen naar het nieuwe huis. Maar die staan er niet zo mooi meer. Het is, zoals Suzanne al aangaf, een beetje rommelig door verschillende stijlen door elkaar. Aan Suzanne de taak om daar meer eenheid in te brengen. Rudirick wordt het deze keer niet zo makkelijk gemaakt, Rob & Jacqueline geven niet zoveel om Smart oplossingen. Toch heeft hij wel iets voor ze waar zij heel veel aan gaan hebben.

Het resultaat

Wat heeft Rudirick gedaan?

De vakantieperiode komt er weer aan. Helaas ook de periode dat er meer wordt ingebroken. De beveiliging van je huis verdient dus wel enige aandacht. Voor Rob & Jacqueline heeft Rudirick daarom een aantal kleine wifi-camera’s meegenomen. Ook heeft hij een upgrade voor de TV meegebracht. De TV van Rob & Jacqueline is namelijk niet smart!

Humax Eye

De Humax Eye camera is een heel klein cameraatje dat op wifi werkt. Rudirick heeft daarom eerst het draadloze signaal gecontroleerd, om er zeker van te zijn dat cameraatjes goed werken. Het signaal was in orde dus de camera’s kunnen geplaatst worden. Rudirick plaatst er eentje in de entree, een in de woonkamer en eentje bij de achterdeur.

Met camera’s in huis wordt je zelf natuurlijk bespied als je thuis bent, zeker in de woonkamer.  Dat wil je eigenlijk niet, gelukkig is daar door Humax aan gedacht, de camera’s kunnen automatisch uitschakelen als je thuis bent. Aan de hand van de locatie van je smartphone schakelen de camera’s in of uit. Met de app op je telefoon kan je bovendien overal waar je een internetverbinding hebt de camerabeelden bekijken. Maar ja, om nou continue de beelden te moeten bekijken om te zien of er mogelijk iets aan de hand is natuurlijk niet handig. Ook daar is aan gedacht, via de app krijg je een melding op het moment dat een van de camera’s beweging detecteert. Zo voel je je een stuk veiliger.

Humax TV+

De TV van Rob & Jacqueline is een ouder model, zonder smart functies. Nu zijn zij niet zo van de Smart-oplossingen maar zonder Smart TV kan je tegenwoordig toch bijna niet meer? Rudirick heeft daarom de Humax TV+ meegenomen, een kastje dat op de TV aangesloten wordt en waarmee je wel al die Smart-functies op je TV krijgt. Zo kan je Uitzending gemist kijken, maar ook YouTube en Netflix. Zelfs de regionale omroepen zitten erop! In combinatie met de Humax Eye camera’s is het zelfs nog leuker. Je kan namelijk de camerabeelden op de TV bekijken.

Gebruikte materialen

Be Smart, Be Ready!

Recap Rob’s Grote Tuinverbouwing


Comments are closed.