logo-mini

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 33 Seizoen 2017/2018

Deel dit bericht

Rob’s Grote Tuinverbouwing Afl. 33 Seizoen 2017/2018

Terwijl Ivo in de beeldentuin in Garderen is, zijn Rudirick en Suzanne voor een Kleur je leven in Blaricum. Remco en Janneke en zoontje Lars zijn de dag voor de opname verhuisd en hebben een woonkamer die nog helemaal leeg is. Uiteraard komt Ivo ook nog even langs om de tuin onder handen te nemen.

Team Rob's Grote Tuinverbouwing

Voor

Janneke en Remco hebben in hun nieuwe huis nog helemaal niks aan inrichting in de woonkamer gedaan. Voor Suzanne en Rudirick dus een heerlijk lege woonkamer waarop ze zich mogen uitleven. Remco wil graag een Scandinavische stijl in huis, maar ze hebben een donkere vloer en dat matcht niet goed met deze stijl. Suzanne gaat wel het minimalistische van deze Scandinavische stijl terug laten komen in het interieur. Rudirick heeft daarbij nog een hele mooie verrassing voor Remco en Janneke voor ogen.

Het resultaat

Wat heeft Rudirick gedaan?

In een nieuw huis moet de wifi natuurlijk top zijn, en niet alleen in huis ook in de tuin. Rudirick begint daarom met een wifi-scan. Met de Metageek Wi-Spy kan hij het hele wifi-spectrum in huis meten. Zo heeft Rudirick o.a. inzicht in de sterkte van het signaal en storingsbronnen die zorgen voor een slecht draadloos signaal. Zoals wel vaker is het wifi signaal op de begane grond in orde maar op de eerste verdieping en de zolder is het niet goed genoeg. Daar mag wat aan gedaan worden dus. Ook in de tuin is lekker internetten bijna niet te doen.

Engenius Hotspot Extender

Om de dekking van het wifi-netwerk te verbeteren heeft Rudirick de Engenius hotspot extender meegenomen. Dit is een weerbestendig wifi access point, geschikt om buiten op te hangen. Door deze in de tuin op te hangen kunnen Remco en Janneke ook in de tuin ongestoord streamen! De hotspot extender kan met een kabel aangesloten worden op de router. Als er geen kabel in de tuin beschikbaar is kan ie ook draadloos verbinding maken met de router. En dat laatste is een leuk extraatje, zo kan je de hotspot extender ook meenemen op vakantie. Je hoeft op je vakantieadres maar één wifi-abonnement te kopen en via de hotspot extender kan het hele gezin gezamenlijk internetten.

HiSense ULED TV

Bij een mooi, minimalistisch interieur hoort natuurlijk een mooie TV. Als verrassing voor Remco en Janneke heeft Rudirick daarom een HiSense ULED TV meegenomen. Nu zal HiSense niet direct een belletje doen rinkelen. Dit Chinese merk is ook pas een paar maanden in Nederland verkrijgbaar. In het buitenland worden ze al langer verkocht en ze zijn zelfs officiële partner van het aanstaande WK voetbal in Rusland.

Deze ULED TV is een 4K Ultra HD model en is behalve smart ook erg mooi vormgegeven. Zo heeft ie rondom het scherm een dunne rand van geborsteld staal en staat de TV op twee mooie metalen voeten. Het ontwerp mag er dus wezen en de combinatie met het interieur van Suzanne is top. De beeldkwaliteit aan de andere kant is ook dik in orde, een groot kleurbereik en allerhande technieken om een zo goed mogelijk plaatje te laten zien. Maar waar het eigenlijk om draait, die Netflix-knop op de afstandsbediening. Met een druk op knop kijken Remco en Janneke straks Netflix!

Be Smart, Be Ready!

Recap Rob’s Grote Tuinverbouwing


Comments are closed.