logo-mini
Rob's Grote Tuinverbouwing S08E10 - e-Domotica - Cover

Verlichting & TV lift in Rob’s Grote Tuinverbouwing

Deel dit bericht

Verlichting & TV lift in Rob’s Grote Tuinverbouwing

Team Rob's Grote Tuinverbouwing

Deze week zijn we in Blaricum. We mogen ons weer uitleven op een nieuwbouwhuis. In dit huis komen Jolanda en Casper te wonen. Ze hebben het huis al helemaal naar wens ingericht, daar mogen Rudirick en Suzanne eigenlijk niet aanzitten…

Voor

Jolanda en Casper hebben het complete interieur al aangepakt: een nieuwe keuken, vloer, gordijnen etc. Maar de verlichting bedienen ze nog met de knoppen aan de muur, dat kan toch handiger? Qua indeling kan de woonkamer nog wel wat veranderd worden volgens Suzanne, de TV staat op een onhandige plaats.

Na

Eigenlijk mochten Rudirick en Suzanne niks aan het interieur veranderen. Dat hebben ze toch gedaan, maar met zo min mogelijk invloed op de stijl van het interieur gelukkig. Sterker nog, het is er in onze ogen beter van geworden!

Bij een nieuw huis horen natuurlijk moderne snufjes. Rudirick heeft daarom weer een beroep gedaan op e-Domotica. Zo kan hij de verlichting in huis makkelijker bedienbaar maken. Het mooiste is nog wel dat hij dat vrijwel onzichtbaar kan doen. Met behulp van inbouwdimmers die achter de lamp of achter de schakelaar worden geplaatst.

Alleen de verlichting bedienen, dat kennen we inmiddels wel. Met een Smart Home systeem kan je natuurlijk veel meer doen. Rudirick heeft daarom dit keer een TV lift geregeld. Deze lift zorgt ervoor dat de televisie onzichtbaar in een kast geplaatst kan worden. Staat de TV uit dan zie je hem niet, zet je de TV aan dan schuift ie uit de kast omhoog.

Om het helemaal mooi te maken heeft Rudirick daarom een TV en Film-scene geprogrammeerd. Zo kunnen Jolanda en Casper met een druk op de knop of app de TV omhoog laten komen én dimt de verlichting automatisch mee. Nu alleen nog een automatische popcornmachine.

Gebruikte materialen

Vragen? Neem dan contact op met een van onze ElectroStylisten, zij helpen je graag verder.

Be Smart, Be Ready!

Vlog Rob’s Grote Tuinverbouwing


Comments are closed.