logo-mini

Vogel’s MotionMount & HEOS Link in Rob’s Grote Tuinverbouwing

Deel dit bericht

Vogel’s MotionMount & HEOS Link in Rob’s Grote Tuinverbouwing

We zijn weer in Wormer, dit keer is het team van Rob’s Grote Tuinverbouwing op bezoek bij Sander en Lilian. Zij wonen alweer bijna 15 jaar in dit huis en hebben al het nodige verbouwd. De woonkamer hebben ze groter gemaakt door een muur weg te breken. Ook hebben ze twee dakkapellen geplaatst en de hele voorkant van het huis aangepakt. Aan de tuin zijn ze nog niet toegekomen dus daar mogen Ivo en Rob zich op gaan uitleven. Binnen aan Suzanne en Rudirick de taak er weer wat moois van te maken.

Voor

Sander is gek van muziek en films en daarom hebben zij in de woonkamer een lekker grote TV en mooie speakers in surroundopstelling. We kregen het uitdrukkelijke verzoek niks met de installatie te doen. Rudirick had al gezien dat de surroundreceiver niet geschikt is om te streamen en de TV stond nog op het meubel in plaats van aan de muur. Dan begint het toch een beetje te kriebelen bij Rudirick. Ook bij Suzanne trouwens, zij ziet de TV ook het liefst aan de wand hangen als een schilderij.

Wat heeft Rudirick gedaan?

Omdat de opnames bij onze ElectroStylist Rimbert Morsch van EP: Beerepoot in buurt waren is Rudirick even langsgewipt. Ze hebben een plan bedacht om de installatie intact te laten maar wel te kunnen upgraden. De TV wordt namelijk opgehangen met de nieuwste beugel van Vogel’s de MotionMount, een TV-beugel die automatisch draait. De versterker krijgt een Smart upgrade met de HEOS Link en als klap op de vuurpijl heeft ie ook nog een grote HEOS 7 speaker meegenomen!

Vogel’s MotionMount

De MotionMount van Vogel’s is een gemotoriseerde tv beugel, hij draait de TV automatisch naar je toe, waar je ook in de kamer zit. Zo kunnen Sander en Lilian vanaf de bank én aan de tafel nog lekker TV kijken. Het leuke van de MotionMount is dat als je de tv aanzet, hij in één vloeiende beweging naar een vooraf ingestelde kijkpositie draait. Zet je de tv weer uit, dan bewegen het scherm en de MotionMount weer soepel terug naar de muur. Mocht het nodig zijn dan kan je met een app de beugel draaien naar de gewenste positie, super handig als er een keer zonlicht op het scherm valt bijvoorbeeld.

HEOS Link

Om de muziek een upgrade te geven heeft Rudirick de HEOS Link meegekregen. Deze kleine muziekstreamer sluit hij aan op de surroundreceiver en verbind hij met het netwerk. Met de HEOS Link kunnen Sander en Lilian straks vanaf de bank genieten van muziek van streamingdiensten als Spotify, Tidal en Soundcloud. Maar ze kunnen ook muziek van een USB-stick afspelen, internetradio streamen en via bluetooth vanaf de telefoon of tablet muziek spelen.

HEOS 7

Sander heeft een mooie installatie in woonkamer maar in de tuin hebben ze nog geen muziek. Dat is jammer want Sander en Lilian zitten daar heel graag! Normaal gesproken neemt Rudirick dan een HEOS 1 mee want die is ook geschikt voor buiten, een spatje regen kan niet direct kwaad. Maar Sander en Lilian hebben een terrasoverkapping, dus de speaker staat droog. Hij heeft daarom de grootste HEOS speaker meegenomen, de HEOS 7. Hiermee kan je wel een feestje geven in de tuin! Natuurlijk met een mooie stand van Vogel’s om het helemaal af te maken. Sander en Lilian moeten de speaker wel weer mee naar binnen nemen want hij is niet weersbestendig.

Gebruikte materialen

  • Vogel’s MotionMount (NEXT 7355)
  • HEOS Link
  • HEOS 7
  • Vogel’s Sound 3305 (Speakerstandaard)

Wil je meer weten over HEOS by Denon? Breng dan eens een bezoek aan een van onze ElectroStylisten of bezoek onze HEOS-pagina. Meer weten over Vogel’s? Bezoek dan hun zeer uitgebreide website.

Vragen? Neem dan contact op met een van onze ElectroStylisten, zij helpen je graag verder.

Be Smart, Be Ready!

Vlog Rob’s Grote Tuinverbouwing


Comments are closed.