logo-mini

Onze diensten

“Een Smart Home begint met een goed doordachte voorbereiding”

Om je goed te ondersteunen bij het Smart Ready maken van jouw woning en om antwoord te geven op al je vragen, bieden we een aantal diensten aan. Van het oplossen van je (draadloze) netwerkproblemen tot het volledige projectmanagement bij het smart maken van je nieuw te bouwen of te verbouwen huis. Maar ook voor bestaande huizen zijn er talloze oplossingen en mogelijkheden.

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan?

Met ons Smart Ready advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

lees meer

Smart Ready adviesrapport

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in huis? Heb je bijvoorbeeld geen bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan één van onze experts in. Onze specialist lost al deze problemen voor je op. Bekijk hier de mogelijkheden.

lees meer

Wifi scan

Je wil je huis slimmer maken. Maar waar begin je? Waar moet je op letten en welke mogelijkheden zijn er? Misschien ben je al even op zoek naar de juiste smart oplossing voor jouw huis. Je wil dat iemand met je meedenkt en advies geeft. Daarom hebben wij de Smart Ready Quickscan ontwikkeld. Bekijk hier wat de Quickscan inhoudt en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

lees meer

smart home plan

Als je jouw huis gaat verbouwen, komt er veel op je af. Een goede voorbereiding is essentieel; je moet veel beslissen en over veel zaken nadenken. Zeker als je jouw huis klaar wil maken voor de toekomst. Onze ElectroStylisten helpen daar graag bij. Om je wegwijs te maken in de mogelijkheden van Smart Living, hebben wij de Smart Ready Workshop ontwikkeld. Bekijk hier wat wij voor je kunnen betekenen.

lees meer

Smart Ready Workshop

In samenwerking met onze ElectroStylisten en toonaangevende Smart Home merken organiseren we dit najaar een serie thema avonden. Tijdens deze avonden kom je alles te weten over Smart Homes.

De avond staat onder leiding van dé Smart-specialist van Nederland: Rudirick de Jong. Bekend als de ElectroStylist van o.a. Rob’s Grote Tuinverbouwing op SBS6. Hij geeft deze avond zijn visie op Smart Living en Smart Homes.

lees meer

300x200

Een huis bouwen, verbouwen of renoveren is een complexe en arbeidsintensieve onderneming. Het vereist goede afstemming en samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen. Er wordt veel van je gevraagd en je moet veel beslissingen nemen. Onze gespecialiseerde ElectroStylisten kunnen je daarbij ondersteunen. Ontdek hier wat wij voor je kunnen betekenen.

lees meer

Kabels voorbereiden

Jouw situatie

Genieten van Smart Living is mogelijk in veel verschillende woonsituaties. Wij hebben onze diensten daarop afgestemd. Bekijk hier welke situatie voor jou van toepassing is. En ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Het – laten – bouwen van een huis is spannend. Maar ook een groot project met veel uitdagingen. Een goede voorbereiding is essentieel als je jouw huis klaar wil maken voor de toekomst en wil genieten van het comfort van slimme technologie. Onze ElectroStylisten helpen je bij de realisatie van jouw smart droomhuis. Bekijk hier onze oplossingen en de mogelijkheden.

lees meer

Bouw plaats

Als je gaat verbouwen, komt er veel op je af. Een goede voorbereiding is essentieel; je moet veel beslissen en over heel veel zaken nadenken. Zeker als je jouw huis klaar wilt maken voor de toekomst. Wij noemen dat: Smart Ready maken. Denk hierbij aan slimme verlichting, geautomatiseerde gordijnen of streaming audio. Onze ElectroStylisten kunnen je daarbij helpen. Bekijk hier de mogelijkheden en oplossingen voor jouw verbouwing.

lees meer

Smart home voorbereidingen

Prachtig, al die nieuwe technologische mogelijkheden in en om het huis. Je verlichting kunnen bedienen met een smartphone, overal in huis muziek luisteren of het huis op afstand in de gaten houden met een camera. Je hebt er vast al eens over gehoord of gelezen. Bij nieuwbouw of bij een verbouwing wordt er steeds vaker rekening mee gehouden. Maar is het ook mogelijk in een bestaand huis, zonder ingrijpende verbouwing? Jazeker!

lees meer

Betaand huis

Als je gaat verhuizen, heb je de mogelijkheid om jouw nieuwe huis – zonder grote overlast – voor te bereiden op de toekomst. Als je hier wilt genieten van het comfort van Smart Living, door bijvoorbeeld slimme verlichting, verwarming, streaming audio of video of bijvoorbeeld slimme beveiligingscamera’s, dan loont een goede voorbereiding. Bekijk hier de mogelijkheden en oplossingen.

lees meer

interieur plan maken

Zakelijk gezien heeft smart een andere betekenis dan in je eigen huis. Smart zorgt ervoor dat je productiever kunt werken, de beveiliging van kantoor kunt optimaliseren, het klimaat automatiseren en daarmee energie besparen. Ook in een bestaand bedrijfspand zijn er talloze mogelijkheden

lees meer

Hairstyling Helene

Laat ons met je meedenken

Onze ElectroStylisten helpen je bij de realisatie van jouw smart wensen.