logo-mini

Onze diensten

“Een Smart Home begint met een goed doordachte voorbereiding”

Om je goed te ondersteunen bij het Smart Ready maken van jouw woning en om antwoord te geven op al je vragen, bieden we een aantal diensten aan. Van het oplossen van je (draadloze) netwerkproblemen tot het volledige projectmanagement bij het smart maken van je nieuw te bouwen of te verbouwen huis. Maar ook voor bestaande huizen zijn er talloze oplossingen en mogelijkheden.

Je wilt van jullie huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Wat zijn de mogelijkheden qua verlichting, televisie, muziek, beveiliging, energie besparen, verwarming en het netwerk? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan?

Met ons Smart Home advies brengen we jullie Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Zo heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden, de kosten en wat er moet gebeuren in huis.

Hoe we werken en wat we voor je kunnen betekenen lees je hier.

lees meer

Smart Home advies

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in huis? Heb je bijvoorbeeld geen bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Valt het signaal weg of krijg je niet de beloofde snelheid van je provider? Of wil je wifi in de tuin?

Schakel dan één van onze experts in. Onze specialist lost al deze problemen voor je op. Bekijk hier de mogelijkheden.

lees meer

Wifi scan

Een huis bouwen, verbouwen of renoveren is een complexe en arbeidsintensieve onderneming. Het vereist goede afstemming en samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen. Er wordt veel van je gevraagd en je moet veel beslissingen nemen. Onze ervaren specialisten kunnen je daarbij ondersteunen. Zij begeleiden je bij het project en zorgen voor afstemming tussen al partijen. Ontdek hier wat wij voor je kunnen betekenen.

lees meer

Kabels voorbereiden

Jouw situatie

De tijd dat je alleen met een compleet nieuw huis kon genieten van een Smart Home ligt gelukkig al ver achter ons. Met moderne oplossingen kunnen we van elk huis een Smart Home maken. Zonder hak- en breekwerk! Bekijk hieronder de mogelijkheden die we bieden voor een bestaand huis, als je gaat bouwen of verbouwen.

Prachtig, al die nieuwe technologische mogelijkheden in en om het huis. Je verlichting kunnen bedienen met een smartphone, overal in huis muziek luisteren of het huis op afstand in de gaten houden met een camera. Je hebt er vast al eens over gehoord of gelezen. Bij nieuwbouw of bij een verbouwing wordt er steeds vaker rekening mee gehouden. Maar is het ook mogelijk in een bestaand huis, zonder ingrijpende verbouwing? Jazeker!

lees meer

Betaand huis

Het – laten – bouwen van een huis is spannend. Maar ook een groot project met veel uitdagingen. Een goede voorbereiding is essentieel als je jouw huis klaar wil maken voor de toekomst en wil genieten van het comfort van slimme technologie. Onze specialisten helpen je bij de realisatie van jouw smart droomhuis. Bekijk hier onze oplossingen en de mogelijkheden.

lees meer

Bouw plaats

Als je gaat verbouwen, komt er veel op je af. Een goede voorbereiding is essentieel; je moet veel beslissen en over heel veel zaken nadenken. Zeker als je jouw huis klaar wilt maken voor de toekomst. Wij noemen dat: Smart Ready maken. Denk hierbij aan slimme verlichting, geautomatiseerde gordijnen of streaming audio. Onze specialisten kunnen je daarbij helpen. Bekijk hier de mogelijkheden en oplossingen voor jouw verbouwing.

lees meer

Smart home voorbereidingen

Maak een afspraak

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen