logo-mini

Bestaand huis

De lampen in huis bedienen met een smartphone of tablet. Overal in huis draadloos muziek luisteren. De verwarming op afstand bedienen of het huis op afstand in de gaten houden met een beveiligingscamera. Dat noemen wij Smart Living. Maar je weet niet of het bij jullie in huis mogelijk is. Of je twijfelt over de verschillende mogelijkheden. Dus wil je advies over de smart oplossing die het beste bij jullie wensen en leven past. En natuurlijk inzicht in de kosten.

Om al jullie smart woonwensen werkelijkheid te maken, staat er een team van specialistem  voor jullie klaar. Specialisten die jullie alles kunnen vertellen over de mogelijkheden in huis en antwoord geven op alle vragen. Zij denken met jullie mee en geven advies op basis van jullie wensen en budget. De specialist maakt een plan van aanpak voor jullie woning, regelt de installatie van alle slimme toepassingen en ontzorgt jullie bij de realisatie van jullie wensen.

Mogelijkheden bestaand huis

Bij nieuwbouw of bij een verbouwing wordt steeds vaker rekening gehouden met nieuwe mogelijkheden van slimme technologie. Maar ook in een bestaand huis kan je genieten van alle smart mogelijkheden, zonder een ingrijpende verbouwing. Hak- en breekwerk is niet meer nodig, want er zijn tegenwoordig verschillende mogelijkheden die alle comfort bieden en geschikt zijn voor installatie achteraf.

Advies voor bestaand huis

Je kan bij onze specialisten terecht voor goed advies over Smart Living in jullie huis. Altijd met oog voor jullie wensen en budget. Ons Smart Home advies bijvoorbeeld geeft direct inzicht in de smart mogelijkheden voor jullie huis. Ook voert de specialist de Wifi-scan voor je uit, brengt mogelijke wifi-problemen in kaart én lost deze op.

Nieuwbouw adviesgesprek

Installatie in bestaand huis

Ben je toe aan Smart Living en wil je het door een professional laten installeren, zonder afbreuk te doen aan het interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je van A tot Z ontzorgen bij de realisatie van jullie smart woonwensen.

Installatie smart home

Service

De zekerheid dat alles naar wens functioneert en blijft functioneren is één van de belangrijkste aandachtspunten. We staan daarom altijd klaar.

WiFi scan

Demonstratie

Wil je weten wat er in jullie huis mogelijk is? We vertellen jullie daar graag alles over. Maak nu een afspraak!