logo-mini

Bestaand huis

Uw lampen in huis bedienen met een smartphone of tablet. Overal in huis draadloos muziek luisteren. De verwarming op afstand bedienen of uw huis op afstand in de gaten houden met een beveiligingscamera. Dat noemen wij Smart Living. Maar u weet niet of het bij u in huis mogelijk is. Of twijfelt over de verschillende mogelijkheden. Dus wilt u advies over de smart oplossing die het beste bij uw wensen en leven past. En natuurlijk inzicht in de kosten.

Om al uw smart woonwensen werkelijkheid te maken, staat er een team van ElectroStylisten voor u klaar. Specialisten die u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden in uw huis en antwoord geven op al uw vragen. Zij denken met u mee en geven advies op basis van uw Smart Living wensen en budget. De ElectroStylist maakt een plan van aanpak voor uw woning, regelt de installatie van alle slimme toepassingen en ontzorgt u bij de realisatie van uw wensen.

Mogelijkheden in uw huis

Bij nieuwbouw of bij een verbouwing wordt steeds vaker rekening gehouden met nieuwe mogelijkheden van slimme technologie. Maar ook in uw bestaande huis kunt u genieten van alle smart mogelijkheden, zonder een ingrijpende verbouwing. Hak- en breekwerk is niet meer nodig, want er zijn tegenwoordig verschillende mogelijkheden die u alle comfort bieden en geschikt zijn voor installatie achteraf.

Advies

U kunt bij onze ElectroStylisten terecht voor onafhankelijk advies over Smart Living in uw huis. Altijd met oog voor uw wensen en budget. Onze Smart Ready Quickscan bijvoorbeeld geeft direct inzicht in de smart mogelijkheden in uw huis. Ook voert de ElectroStylist de Smart Ready wifi-scan voor u uit, brengt mogelijke wifi-problemen in kaart én lost deze op.

Nieuwbouw adviesgesprek

Installatie

Bent u toe aan Smart Living en wilt u alle nodige technologie door een professional laten installeren. Zonder afbreuk te doen aan uw interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen bij de realisatie van uw smart woonwensen.

Installatie smart home

Service

De zekerheid dat alles naar wens functioneert en blijft functioneren is één van de belangrijkste aandachtspunten. Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan, dan staan onze ElectroStylisten altijd voor u klaar.

WiFi scan

Demonstratie

In onze smart showrooms – verspreid over Nederland – demonstreren onze ElectroStylisten u graag alle mogelijkheden van een smart huis. Zo ziet en ervaart u welke mogelijkheden er zijn om te genieten van bijvoorbeeld geautomatiseerde gordijnen, op afstand bedienbare verlichting en streaming audio.

EP Beerepoot Luisterruimte

Maak een afspraak

Wilt u weten wat er in uw huis mogelijk is? Onze ElectroStylisten vertellen u daar geheel vrijblijvend graag alles over. Maak nu een afspraak of bezoek de ElectroStylist bij u in de buurt.

Wifi-scan

Quickscan

Inspiratie

Like ons op Facebook

Volg onze belevingen, ontdekkingen en projecten

Blijf op de hoogte