logo-mini

Nieuwbouw

Het – laten – bouwen van een nieuw huis is prachtig. Maar ook een groot project, met veel uitdagingen. Een goede voorbereiding is essentieel als u uw huis klaar wilt maken voor de toekomst en wilt genieten van het comfort van smart mogelijkheden. Zoals de mogelijkheid om met één druk op uw smartphone of tablet de gewenste verlichting op te roepen. Tegelijkertijd gaan de gordijnen dicht en de smart-tv en het audiosysteem aan. Niets staat een heerlijk filmavondje in de weg. Onze ElectroStylisten hebben ruime ervaring in dergelijke smart projecten. Ze begeleiden en ondersteunen u graag vanaf de start van het bouwproces bij het realiseren van uw slimme woonwensen .

Advies

De Smart Ready Workshop hebben we speciaal ontwikkeld om u te begeleiden tijdens de bouw van uw huis. Tijdens deze workshop brengt de ElectroStylist de woonwensen en behoeften van u en uw gezin in kaart. Op basis van de bouwtekeningen bekijkt de ElectroStylist de benodigde voorzieningen en infrastructuur in uw huis. Vervolgens stelt de ElectroStylist het Smart Ready adviesrapport op. Dit geeft een overzicht van de benodigde voorzieningen, aanpassingen en producten. Zoals de ideale plaatsing van de televisie en de locaties waar kabels en aansluitingen moeten komen. Daarnaast omvat het advies een stappenplan om uw huis Smart Ready te maken.

Nieuwbouw adviesgesprek

Projectmanagement

De ElectroStylist ontzorgt u tijdens de bouw. Hij stemt al uw smart woonwensen af met de aannemer, elektricien, stukadoor en schilder. Zodat alle smart technologie perfect in het interieur wordt geïntegreerd. De ElectroStylist voert tussentijdse controles uit en zorgt dat alle technologie perfect wordt geïnstalleerd. Nadat de bouw is afgrond, regelt de ElectroStylist de systemen in, maakt u wegwijs in de mogelijkheden en traint u in het gebruik.

smart home plan maken

Bouwvergadering

Om alles op rolletjes te laten lopen, is het belangrijk dat alle betrokken partijen weten wat er in het huis moet gebeuren. De ElectroStylist neemt hierin het voortouw en organiseert een bouwvergadering waarin de plannen worden besproken. Zo weet iedereen wat er moet gebeuren.

Bouwvergadering

Controle

Om er zeker van te zijn dat de plannen correct worden uitgevoerd, controleert de ElectroStylist samen met de installateur en aannemer tussentijds het werk. Zo kan tijdig bijgestuurd worden, zodat aanpassingen vóór de afwerking worden doorgevoerd. U weet dus zeker dat u niet achteraf voor een nare verrassing komt te staan.

Tussentijdse controle

Meerwerk

Bij projectbouw krijgt u vaak een lange lijst van meerwerkopties, bijvoorbeeld voor extra loze leidingen, aansluitpunten voor lampen of een extra aansluiting voor een wasmachine. De ElectroStylist helpt bij het maken van een keuze uit deze opties. Lang niet alle opties zijn immers nodig.

Meerwerklijst controleren

Maak een afspraak

Wilt u weten wat er in uw nieuwe huis mogelijk is? Onze ElectroStylisten vertellen u daar graag geheel vrijblijvend alles over. Maak nu een afspraak of bezoek de ElectroStylist bij u in de buurt.

Smart Ready
Workshop

Smart Project-
management

Inspiratie

Like ons op Facebook

Volg onze belevingen, ontdekkingen en projecten

Blijf op de hoogte