logo-mini

Nieuwbouw

Nieuwbouw: het – laten – bouwen van een nieuw huis is prachtig. Maar ook een groot project, met veel uitdagingen. Een goede voorbereiding is essentieel als je jullie huis klaar wil maken voor de toekomst en wil genieten van het comfort van smart mogelijkheden. Zoals de mogelijkheid om met één druk op de smartphone of tablet de gewenste verlichting op te roepen. Tegelijkertijd gaan de gordijnen dicht en de smart-tv en het audiosysteem aan. Niets staat een heerlijk filmavondje in de weg. We hebben ruime ervaring met Smart Home projecten. Wij begeleiden en ondersteunen jullie graag vanaf de start van het bouwproces bij het realiseren van jullie woonwensen.

Nieuwbouw mogelijkheden

In een nieuwbouwhuis kunnen alle mogelijke Smart Home oplossingen geïntegreerd worden. Maar jullie hoeven niet direct alles toe te passen. Wij bereiden het huis goed voor op de toekomst, Smart Ready noemen we dat. Jullie huis is dan klaar voor toekomstige uitbreiding. Hebben jullie nu geen budget voor bepaalde onderdelen dan kunnen die later eenvoudig toegevoegd worden.

Nieuwbouw advies

Ons Smart Home advies is gericht op het vertalen van al jullie Smart wensen bij de bouw van jullie huis naar concreet plan van aanpak. De specialist brengt jullie woonwensen en behoeften in kaart. Op basis van de bouwtekeningen bekijkt de specialist de benodigde voorzieningen en infrastructuur in huis. Vervolgens werkt de specialist alles uit in een Smart Home advies. Dit geeft een overzicht van de benodigde voorzieningen, aanpassingen en producten. Zoals de ideale plaatsing van de televisie en de locaties waar kabels en aansluitingen moeten komen. Daarnaast omvat het advies een stappenplan om jullie huis klaar voor de toekomst te maken, wij noemen dat Smart Ready.

Nieuwbouw adviesgesprek

Nieuwbouw projectmanagement

De specialist ontzorgt jullie tijdens de bouw. Hij stemt al de smart woonwensen af met de aannemer, elektricien, stukadoor en schilder. Zodat alle smart technologie perfect in het interieur wordt geïntegreerd. De specialist voert tussentijdse controles uit en zorgt dat alle technologie perfect wordt geïnstalleerd. Nadat de bouw is afgrond, regelt de specialist de systemen in en maakt jullie wegwijs in de mogelijkheden.

smart home plan maken

Bouwvergadering

Om alles op rolletjes te laten lopen, is het belangrijk dat alle betrokken partijen weten wat er in het huis moet gebeuren. Onze specialist neemt hierin het voortouw en organiseert een bouwvergadering waarin de plannen worden besproken. Zo weet iedereen wat er moet gebeuren.

Bouwvergadering

Controle tijdens bouw

Om er zeker van te zijn dat de plannen correct worden uitgevoerd, controleert de specialist samen met de installateur en aannemer tussentijds het werk. Zo kan tijdig bijgestuurd worden, zodat aanpassingen vóór de afwerking worden doorgevoerd. Jullie weten dus zeker dat je niet achteraf voor een nare verrassing komt te staan.

Tussentijdse controle

Meerwerk

Bij projectbouw krijg je vaak een lange lijst van meerwerkopties, bijvoorbeeld voor extra loze leidingen, aansluitpunten voor lampen of een extra aansluiting voor een wasmachine. De specialist helpt bij het maken van een keuze uit deze opties. Lang niet alle opties zijn immers nodig.

Meerwerklijst controleren

Maak een afspraak

Wil je weten wat er in jullie huis mogelijk is? We vertellen jullie daar graag alles over. Maak nu een afspraak!