logo-mini

Smart Home advies

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan?

Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken en wat we voor je kunnen betekenen lees je hier.

Vrijblijvende kennismaking

We starten met een kennismakingsgesprek met een van onze specialisten, telefonisch, via Skype of bij je thuis. Tijdens het kennismakingsgesprek laten we je zien welke slimme mogelijkheden er zijn in huis. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende opties. Ook bekijkt onze specialist tijdens het eerste gesprek jouw huis en/of de bouwtekeningen. Zo heeft hij inzicht in de situatie en kan hij dat verwerken in zijn advies.

Op basis van het gesprek, de rondgang door het huis en de eventuele bouwtekeningen gaan we aan de slag met het uitwerken van het Smart Home advies.

Smart Home advies

Het Smart Home advies is een compleet en persoonlijk plan van aanpak voor jouw Smart Home. In het plan verwerken we jouw wensen tot een concreet advies. We geven een samenvatting van het kennismakingsgesprek en beschrijven de verschillende mogelijkheden voor jouw huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verlichting, beveiliging, multimedia en wifi in huis.

De basis van het plan is het Smart maken van jouw huis. We beschrijven welke voorbereidingen of aanpassingen we moeten doen om jouw huis klaar te maken voor de toekomst. Om het huis echt Smart te maken werken we in het plan een gedetailleerd overzicht uit van alle kamers in huis. Zo weet je wat er in elke kamer van het huis moet gebeuren om het huis helemaal Smart te maken.

Ons uitgangspunt daarbij is simpel: we bereiden jouw huis zo universeel en toekomstbestendig mogelijk voor. Zo kan je later eenvoudig uitbreiden als er nieuwe mogelijkheden beschikbaar komen. Je hebt daardoor veel vrijheid. Wil je bijvoorbeeld starten met alleen de begane grond dan is dat mogelijk. Je kan later eenvoudig uitbreiden naar de eerste verdieping. Of wil je nu nog geen camera’s plaatsen, dan is dat geen probleem, die kunnen we later makkelijk toevoegen.

Tekeningen

Een belangrijk onderdeel van het Smart Home advies zijn de tekeningen. Wij maken voor jouw huis een Smart tekening met daarop alle aanpassingen en aansluitpunten. Zo weet jij wat er moet gebeuren en kan ook de installateur met deze tekening uit de voeten. Een voorbeeld van zo’n tekening zie je hieronder. Mocht je besluiten het project door ons uit te laten voeren dan zorgen wij voor afstemming met de installateur en hoef je je verder geen zorgen te maken over de technische aspecten.

Om je een compleet overzicht te geven maken we ook een lijst van de benodigde onderdelen.