facebook_pixel
logo-mini

Smart Ready advies

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan?

Met ons Smart Ready advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Vrijblijvende kennismaking

We starten altijd met een kennismakingsgesprek met onze ElectroStylist bij je thuis of in een van onze showrooms. Tijdens het kennismakingsgesprek laten we je zien welke slimme mogelijkheden er zijn in huis. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende opties. Ook bekijkt onze ElectroStylist tijdens het eerste gesprek jouw huis en/of de bouwtekeningen. Zo heeft hij inzicht in de situatie en kan hij dat verwerken in zijn advies.

Op basis van het gesprek, de rondgang door het huis en de eventuele bouwtekeningen gaan we aan de slag met het uitwerken van het Smart Ready advies.

Smart Ready advies

Het Smart Ready advies is een compleet en persoonlijk plan van aanpak voor jouw Smart Home. In het plan verwerken we jouw wensen tot een concreet advies. We geven een samenvatting van het kennismakingsgesprek en beschrijven de verschillende mogelijkheden voor jouw huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verlichting, beveiliging, multimedia en wifi in huis.

De basis van het plan is het Smart Ready maken van jouw huis. We beschrijven welke voorbereidingen of aanpassingen we moeten doen om jouw huis klaar te maken voor de toekomst. Om het huis echt Smart Ready te maken werken we in het plan een gedetailleerd overzicht uit van alle kamers in huis. Zo weet je wat er in elke kamer van het huis moet gebeuren om het huis helemaal Smart te maken.

Ons uitgangspunt daarbij is simpel: we bereiden jouw huis zo universeel en toekomstbestendig mogelijk voor. Zo kan je later eenvoudig uitbreiden als er nieuwe mogelijkheden beschikbaar komen. Je hebt daardoor veel vrijheid. Wil je bijvoorbeeld starten met alleen de begane grond dan is dat mogelijk. Je kan later eenvoudig uitbreiden naar de eerste verdieping. Of wil je nu nog geen camera’s plaatsen, dan is dat geen probleem, die kunnen we later makkelijk toevoegen.

Tekeningen

Een belangrijk onderdeel van het Smart Ready advies zijn de tekeningen. Wij maken voor jouw huis een Smart tekening met daarop alle aanpassingen en aansluitpunten. Zo weet jij wat er moet gebeuren en kan ook de installateur met deze tekening uit de voeten. Een voorbeeld van zo’n tekening zie je hieronder. Schrik niet van deze tekeningen, we leggen je uiteraard graag uit hoe je de tekening moet lezen als je dat wil. Mocht je besluiten het project door ons uit te laten voeren dan zorgen wij voor afstemming met de installateur en hoef je je verder geen zorgen te maken over de technische aspecten.

Om je een compleet overzicht te geven maken we ook een lijst van de benodigde onderdelen.

Kosten

Wij vragen voor het complete Smart Ready advies € 500,- incl. BTW. Daarvoor krijg je van ons een volledig plan waarmee je jouw Smart Home kan (laten) bouwen.

Als je het plan door ons laat uitvoeren dan verrekenen wij de kosten van het Smart Ready advies met het project.