logo-mini

Smart Ready Quickscan

U wilt uw huis slimmer maken. Maar waar begint u? Waar moet u op letten en welke mogelijkheden zijn er? U wilt dat iemand met u meedenkt en u advies geeft. Daarvoor hebben wij de Smart Ready Quickscan ontwikkeld.

Wat is de Quickscan?

De Smart Ready Quickscan is een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze ElectroStylisten. Dat kan bij u thuis of in een van de smart showrooms. Altijd op een tijdstip dat u uitkomt. U krijgt hierbij ook een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden, zonder verplichtingen. De ElectroStylist brengt met de Quickscan uw Smart Living wensen in kaart en bekijkt samen met u de mogelijkheden voor in uw huis.

quick ccan advies

Hoe kunnen wij u helpen?

De ElectroStylist adviseert u over de juiste smart technologie in uw interieur, zorgt voor een perfecte installatie en biedt ondersteuning bij het gebruik. Met het advies van de ElectroStylist weet uw installateur precies wat er gedaan moet worden om het huis klaar te maken voor de toekomst. Indien gewenst kunnen wij ook een installateur adviseren. Het combineren van technologie en interieurstyling zorgt dat elektronica écht onderdeel wordt van uw interieur.

quick scan  rapport

Wanneer kunnen wij u helpen?

Het ideale moment voor het smart maken van een huis is wanneer u gaat verhuizen, een huis gaat bouwen, verbouwen of renoveren. Uw woning is dan zonder veel overlast klaar te maken voor de toekomst. Alle kabels worden weggewerkt en de aansluitingen zitten op de juiste plaats.

Natuurlijk zijn er ook talloze mogelijkheden voor bestaande woningen zonder ingrijpende werkzaamheden. Klik hier voor meer informatie over smart bestaande woningen.

verbouw plan

Laat ons met u meedenken

Wij helpen u bij de realisatie van uw smart wensen

Neem contact op met de ElectroStylist in uw regio.