logo-mini

Verbouwen

Als u gaat verbouwen, komt er veel op u af. Een goede voorbereiding is essentieel; u moet veel beslissen en over heel veel zaken nadenken. Zeker als u uw huis klaar wilt maken voor de toekomst; Smart Ready maken, zoals wij dat noemen. Denk hierbij aan slimme verlichting, geautomatiseerde gordijnen of streaming audio. Onze ElectroStylisten kunnen u daarbij helpen. Zij denken met u mee over het verbouwen van uw huis en adviseren over voorbereidingen en aanpassingen van uw smart home.

Wilt u na de verbouwing genieten van het comfort van slimme verlichting, verwarming, streaming audio of slimme beveiliging van uw huis en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ElectroStylisten zijn dé specialisten die u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden in uw huis. Zij denken met u mee en geven advies op basis van uw smart wensen en budget. Zij helpen u bij de realisatie van uw smart woonwensen.

Mogelijkheden in uw huis

Bij een verbouwing wordt steeds vaker rekening gehouden met nieuwe, slimme toepassingen voor in uw huis. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van Smart Living die in uw huis geïnstalleerd kunnen worden.

Advies

Om u te begeleiden bij het verbouwen, heeft ElectroStyling de Smart Ready Workshop ontwikkeld. Tijdens deze workshop brengt de ElectroStylist uw smart woonwensen en de behoeften van uw gezin in kaart. Hij bekijkt de status van de huidige voorzieningen en infrastructuur in uw huis. Vervolgens stelt de ElectroStylist het Smart Ready adviesrapport op. In het rapport vindt u een overzicht van de benodigde voorzieningen, aanpassingen en producten. Hierbij kunt u denken aan de plaatsing van de televisie en de locaties waar bijvoorbeeld kabels en andere aansluitingen moeten komen. Daarnaast omvat het advies een stappenplan, een praktisch overzicht van de aandachtspunten en adviezen en een beschrijving van de basisbenodigdheden om uw huis Smart Ready te maken.

smart home plan maken

Samenwerking

Een goede samenwerking van specialisten leidt tot een goede verbouwing. Onze ElectroStylisten hebben ruime ervaring in het samenwerken met bouwspecialisten. Zij kunnen schakelen met architecten, interieurstylisten, installateurs, elektriciens en aannemers.

Bouwvergadering

Projectmanagement

Als u wilt, ontzorgt de ElectroStylist u volledig tijdens de verbouwing. Hij zorgt dan voor de afstemming met bijvoorbeeld de aannemer, elektricien en de afbouwers. De ElectroStylist voert dan tussentijdse controles uit en zorgt ervoor dat alle technologie volgens afspraak wordt geïnstalleerd. Nadat de verbouwing is afgrond, verzorgt de ElectroStylist de configuratie van de systemen en maakt u wegwijs in de mogelijkheden.

Tussentijdse controle

Service

Één van de belangrijkste aandachtspunten is de zekerheid dat alles naar wens functioneert en blijft functioneren. Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan, dan staan onze ElectroStylisten altijd voor u klaar.

Installatie smartnetwerk

Demonstratie

Zien en ervaren welke opties er voor uw smart wensen zijn, zoals geautomatiseerde gordijnen, op afstand bedienbare verlichting en streaming audio? In de smart showrooms van ElectroStyling, die verspreid over het land zitten, geven onze ElectroStylisten u graag een demonstratie van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van slimme technologie.

Smart Home demowoning bij Tummers in Roermond

Maak een afspraak

Wilt u weten wat er in uw huis mogelijk is? Onze ElectroStylisten vertellen u daar geheel vrijblijvend graag alles over. Maak nu een afspraak of bezoek de ElectroStylist bij u in de buurt.

Smart Ready
Quickscan

Smart Ready
Workshop

Inspiratie

Like ons op Facebook

Volg onze belevingen, ontdekkingen en projecten

Blijf op de hoogte