logo-mini

Verbouwen

Als u gaat verbouwen, komt er veel op u af. Een goede voorbereiding is essentieel; u moet veel beslissen en over heel veel zaken nadenken. Zeker als u uw huis klaar wilt maken voor de toekomst; Smart Ready maken, zoals wij dat noemen. Denk hierbij aan slimme verlichting, geautomatiseerde gordijnen of streaming audio. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen. Zij denken met u mee over het verbouwen van uw huis en adviseren over voorbereidingen en aanpassingen van uw smart home.

Wilt u na de verbouwing genieten van het comfort van slimme verlichting, verwarming, streaming audio of slimme beveiliging van uw huis en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in uw huis. Zij denken met u mee en geven advies op basis van uw smart wensen en budget. Zij helpen u bij de realisatie van uw smart woonwensen.

Verbouwen: de mogelijkheden

Bij een verbouwing wordt steeds vaker rekening gehouden met nieuwe, slimme toepassingen in huis. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van Smart Living die in jullie huis geïnstalleerd kunnen worden. Wij bereiden het huis goed voor op de toekomst, Smart Ready noemen we dat. Jullie huis is dan klaar voor toekomstige uitbreiding. Hebben jullie nu geen budget voor bepaalde onderdelen dan kunnen die later eenvoudig toegevoegd worden.

Verbouwen: ons advies

Om jullie te begeleiden bij het verbouwen werken wij met een Smart Home advies. De specialist brengt jullie woonwensen en behoeften in kaart. Hij bekijkt de status van de huidige voorzieningen en infrastructuur in huis. Vervolgens werkt de specialist alles uit in een Smart Home advies. Dit geeft jullie een overzicht van wat er tijdens de verbouwing moet worden uitgevoerd en waar rekening mee gehouden moet worden. Zoals de ideale plaatsing van de televisie en de locaties waar kabels en aansluitingen moeten komen. Daarnaast omvat het advies een stappenplan om jullie huis klaar voor de toekomst te maken, wij noemen dat Smart Ready.

smart home plan maken

Samenwerking

Een goede samenwerking van specialisten leidt tot een goede verbouwing. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het samenwerken met bouwspecialisten. Zij kunnen schakelen met architecten, interieurstylisten, installateurs, elektriciens en aannemers.

Bouwvergadering

Projectmanagement

De specialist kan jullie volledig ontzorgen tijdens de verbouwing. Hij zorgt voor de afstemming met bijvoorbeeld de aannemer, elektricien en de afbouwers. De specialist voert tussentijdse controles uit en zorgt ervoor dat alle technologie volgens afspraak wordt geïnstalleerd. Nadat de verbouwing is afgrond, verzorgt de specialist de configuratie van de systemen en maakt jullie wegwijs in de mogelijkheden.

Tussentijdse controle

Service

Één van de belangrijkste aandachtspunten is de zekerheid dat alles naar wens functioneert en blijft functioneren. Hebben jullie vragen of loop je tegen problemen aan, dan staan we altijd voor jullie klaar.

Installatie smartnetwerk

Wil je weten wat er in jullie huis mogelijk is? Onze specialisten vertellen jullie daar graag alles over. Maak nu een afspraak!