logo-mini

Verhuizen

Als u gaat verhuizen heeft u de mogelijkheid om uw huis, zonder grote overlast, voor te bereiden op de toekomst. Als u in uw nieuwe huis wil genieten van het comfort van Smart Living door bijvoorbeeld slimme verlichting, verwarming, streaming audio of video of bijvoorbeeld slimme beveiligingscamera’s, dan loont een goede voorbereiding. Misschien twijfelt u nog over de mogelijkheden of wilt u advies over de oplossing die het best past bij uw wensen. Natuurlijk bent u ook benieuwd naar de kosten.

Om uw smart woonwensen te realiseren, werken wij met een team van ElectroStylisten. Specialisten die u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden in uw huis. Zij denken met u mee en geven advies op basis van uw Smart Living wensen en budget. Dat begint al met de Smart Ready Quickscan; een vrijblijvend gesprek waarmee de ElectroStylist uw wensen inventariseert en de mogelijkheden in uw nieuwe huis in kaart brengt. Bovendien verzorgt hij de installatie van alle slimme mogelijkheden en zorgt zo dat u kunt genieten van een smart home.

Huisautomatisering

Bent u toe aan de volgende stap in wooncomfort? Dan is huisautomatisering misschien iets voor u. Met de nieuwste smart oplossingen bedient u uw huis met uw smartphone of tablet. Dat was jarenlang alleen weggelegd voor de ‘happy few’, maar is inmiddels betaalbaar en relatief eenvoudig te installeren. Gemiddeld genomen automatiseert u voor tussen de 1% en 2% van uw WOZ-waarde uw huis. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden op het gebied van Smart Living hebben we een aantal opties voor u op een rijtje gezet.

Advies

U kunt bij onze ElectroStylisten terecht voor onafhankelijk advies over Smart Living in uw huis, aansluitend bij uw wensen en budget. Bijvoorbeeld met de Smart Ready Quickscan, waarmee u inzicht krijgt in de mogelijkheden in uw huis. Ook kan de ElectroStylist de Smart Ready wifi-scan voor u uitvoeren en mogelijke wifi-problemen in kaart brengen én oplossen.

Installatie smart home

Installatie

Bent u toe aan Smart Living en wilt u de techniek door een professional laten installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u van A tot Z bij de realisatie van uw smart woonwensen of het oplossen van wifi-problemen.

Installatie nas systeem

Service

De zekerheid dat alles naar wens functioneert en blijft functioneren is één van de belangrijkste aandachtspunten. Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan, dan staan onze ElectroStylisten altijd voor u klaar.

Installatie smart home

Demonstratie

In de verschillende smart showrooms verspreid over het land kunt u een demonstratie krijgen van de mogelijkheden. Zo kunt u zien en ervaren welke smart opties er voor uw wensen zijn, zoals geautomatiseerde gordijnen, op afstand bedienbare verlichting en streaming audio.

smart home roermond

Maak een afspraak

Wilt u weten wat er in uw huis mogelijk is? Onze ElectroStylisten kunnen u daar geheel vrijblijvend alles over vertellen. Maak nu een afspraak of bezoek de ElectroStylist bij u in de buurt.

Wifi-scan

Quickscan

Inspiratie

Like ons op Facebook

Volg onze belevingen, ontdekkingen en projecten

Blijf op de hoogte