logo-mini

Zakelijk

Zakelijk gezien heeft smart een andere betekenis dan in uw eigen huis. Smart zorgt ervoor dat u productiever kunt werken, de beveiliging van kantoor kunt optimaliseren, het klimaat automatiseren en daarmee energie besparen. Ook in een bestaand bedrijfspand zijn er talloze mogelijkheden.

Wat kan het voor u betekenen?

Smart kan u helpen om de beleving van uw bezoeker enorm verhogen. Van een heerlijk kopje koffie, een goed werkend en beschermd wifi-signaal, ontspannende muziek op de achtergrond tot een deur dat automatisch opent. Het zijn ongemerkt de kleine dingen die het verschil maken tussen uw bedrijf en die van uw concullega. Wij streven er altijd naar dat uw klant hetzelfde gemak heeft als thuis. Een goed begin is immers het halve werk.

Nieuwbouw adviesgesprek

Wat kan ElectroStyling voor u betekenen?

In een bestaand bedrijfspand verzorgt de ElectroStylist de installatie van alle slimme oplossingen. Voorafgaand zitten we natuurlijk eerst samen om de tafel om goed te bespreken wat de wensen en eisen zijn. Wordt het pand nog gebouwd of verbouwd? Dan is het slim ook na te denken over de toekomst. Tijdens de bouw van uw bedrijfspand kan de ElectroStylist u ontzorgen en de schakel zijn tussen de diverse samenwerkende partijen.

smart home plan maken

De veiligheid

De beveiliging van uw kantoorpand is een belangrijk onderdeel. Het geeft u en uw werknemers een veilig gevoel. Hoe ideaal is het om op afstand het gebouw in de gaten te houden en op uw smartphone een melding te krijgen wanneer er iets aan de hand is?

Bouwvergadering

Besparing

Een slim bedrijfspand levert ook energiebesparing op. Lichten blijven niet meer aanstaan terwijl er niemand in de ruimte is en het klimaat en de temperatuur worden op elkaar afgesteld. Wordt het te warm in het kantoor? Dan gaat het zonnescherm automatisch uit.

Tussentijdse controle

Service

Één van de belangrijkste aandachtspunten is de zekerheid dat alles naar wens functioneert en blijft functioneren. Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan, dan staan onze ElectroStylisten altijd voor u klaar

Meerwerklijst controleren

Maak een afspraak

Wilt u weten wat er mogelijk is? Onze ElectroStylisten vertellen u daar graag geheel vrijblijvend alles over. Maak nu een afspraak of bezoek de ElectroStylist bij u in de buurt.