logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Berry Weterings

ElectroStylist Berry Weterings

Berry Weterings, ElectroStylist

Berry Weterings is sinds 2011 de trotse eigenaar van Electro World Weterings. Berry is een ondernemer in hart en nieren en is het liefst continu bezig met zijn werk. De klant staat voor Berry altijd op nummer 1. Om bij te blijven vindt de eigenaar van Electro World Weterings het heel belangrijk om alle ontwikkelingen in de branche op de voet te volgen.

Hoe Berry echt wordt uitgedaagd? Door een compleet Smart Home te mogen bouwen. Sinds kort is Berry zelf eigenaar van een compleet ingericht Smart Home. Ook zijn medewerkers heeft hij enthousiast gemaakt voor het smartconcept. Het team bestaat dan ook uit enthousiaste gadget- en elektronicaliefhebbers met een sterk oog voor interieur. Deze combinatie maakt dat het team van Berry een totaalpakket kan bieden.

Berry is al vanaf het begin aangesloten bij ElectroStyling en gelooft sterk in het concept. Hij vindt het belangrijk om zich te onderscheiden qua aanbod en oplossingen op het gebied van smart ten opzichte van zijn concurrenten. Berry’s enthousiasme voor smart werkt aanstekelijk. Volgens de ondernemer wil de consument graag smart zijn, maar moet het niet te ingewikkeld worden. Luisteren naar de wensen van de klant en die wensen omzetten in een persoonlijk advies op maat, dat is waar Berry en zijn team naar streven.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over Electro World Weterings

Electro World Weterings bestaat al 44 jaar. Het familiebedrijf in Hoevelaken wordt momenteel gerund door Berry Weterings en zijn medewerkers. Berry heeft het bedrijf in 2011 overgenomen van zijn vader, maar werkt er al van jongs af aan.

Electro World Weterings is het Smart Interieur Adviesbureau voor de regio Hoevelaken. De twee productgroepen waar de winkel zich mee onderscheidt zijn Smart Home- en inbouwapparatuur. Steeds meer producten communiceren met elkaar via het (draadloze) netwerk. Belangrijk is dan ook om tijdens de nieuwbouw of verbouw van een woning de juiste voorbereidingen te treffen om alles goed met elkaar te laten samenwerken. Het team van Electro World Weterings adviseert consumenten over de oplossingen die er zijn en bieden begeleiding met de nieuwbouw of verbouw.

Bij Electro World Weterings staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Een op maat gemaakt advies is altijd het uitgangspunt; of het nu gaat om de aankoop van één product of een compleet Smart Home-project.

Logo Electro World Weterings

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek Electro World Weterings

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

[mc4wp_form id=”7397″]

Electro World Weterings winkel