logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Corné van Kapel

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Corné van Kapel, ElectroStylist

Over Van Kapel

Ons bedrijf is in 1962 gestart en bestaat al ruim 50 jaar. Sinds 1967 is onze winkel gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 118 – 136 te Delft. In 2005 zijn alle panden samengevoegd tot één speciaalzaak in elektrotechniek. U vindt hier een hele grote diversiteit aan producten. De nieuwste modellen, de modernste technieken, de laatste noviteiten. Wij hebben de allernieuwste ontwikkeling op televisie-gebied, led-techniek en 3D-techniek, ruim vertegenwoordigd in onze winkel. Daarnaast hebben wij als premium-dealer alle Bang & Olufsen, Bose en Loewe audio- en video-apparatuur demonstratieklaar opgesteld. U vindt bij ons dé integratie van internet en audio met het Amerikaanse merk SONOS. Onze winkel heeft een breed assortiment aan elektrische huishoudelijke apparatuur, waaronder topmerken als Siemens en Miele en fraaie en moderne verlichtingsarmaturen. U vindt bij nu al bij ons de nieuwste LED-armaturen. Nieuwe, stijlvolle verlichtingsarmaturen die veel minder energie gebruiken dan een gloeilamp (tot wel 75%) en veel langer mee gaan: een grote stap op verlichtingsgebied! Zelfs voor alle typen lichtbronnen en installatie-materiaal kunt u bij ons terecht.

Ondanks het ruime assortiment is het soms moeilijk om in de winkel tot een beslissing te komen. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om u thuis van advies te voorzien. Dit advies is geheel vrijblijvend. Omdat wij iedere dag met onze werkzaamheden bezig zijn, is voor ons iedere klant een uitdaging. Niets is onmogelijk en voor ieder probleem is een oplossing!

De kracht van ons bedrijf is dat wij de beste kwaliteitsproducten leveren en de benodigde vakkennis in huis hebben. Bovendien is het mogelijk om alle apparaten door ons te laten installeren.

Voor uitgebreide informatie kunt u gedurende de openingstijden altijd bij ons aankomen of ons telefonisch bereiken. Na sluitingstijd kunt u via ons (digitaal) contactformulier informatie aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk met u contact op.

Daarnaast beschikken wij over een vakkundige Technische Dienst die, zowel binnen als buiten de garantie-termijn, zorg draagt over uw apparatuur. U kunt uw storing telefonisch melden of gebruik maken van ons (digitaal) storingsformulier.

Ons installatiebedrijf voert alle elektrotechnische werkzaamheden in de regio Haaglanden uit. Wij werken voor woningbouwverenigingen, bedrijven, kantoren en particulieren.

Tevens doen wij dagelijks het uitvoeren van onderhoud en herstellen van storingen.

Wij hopen u binnenkort in onze winkel te ontmoeten !

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek van Kapel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

van Kapel winkel