logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Dennis van Roosmalen

Dennis van Roosmalen, ElectroStylist

Dennis van Roosmalen zit al van jongs af aan in de elektronicawereld en kent dus alle kneepjes van het vak. Samen met zijn team wil Dennis de beste service aanbieden en de klant altijd op nummer 1 zetten. Na het constateren van een veelvoorkomend probleem met het WiFi-netwerk bij de huidige klantengroep, leek het Dennis een logische stap om zich aan te sluiten bij ElectroStyling.

In de winkel zijn alle medewerkers opgeleid door de Electrostylist en diverse leveranciers. Hierdoor kan het team voor bijna alle problemen een oplossing vinden. Alles draait tegenwoordig om bereikbaar en connected zijn volgens Dennis. Daarom is het belangrijk om de thuissituatie eerst in kaart te brengen door middel van een WiFi-check. Daarna volgt een stappenplan wat met de klant wordt doorgenomen. Het bieden van dit totaalpakket zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Dennis ziet het als een uitdaging om alle technologie in huis draaiend te houden. Maar als ElectroStylist heeft Dennis gelukkig alle kennis in huis om nieuwe smart-oplossingen aan te dragen. Hij vindt het leuk om zijn kennis te delen met de grote klantengroep, die niet is opgegroeid met de huidige veranderingen, maar wel wil profiteren van het gemak dat smart biedt.

Het mooiste aan smart volgens Dennis? Dat alle apparaten gekoppeld kunnen worden in huis, maar dat je altijd nog zelf bepaalt in hoeverre je het wil gebruiken. Vooral de vele smart-mogelijkheden voor consumenten die afhankelijk zijn van zorg aan huis, ziet Dennis als een mooie ontwikkeling die veel potentie biedt voor ouderen.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over Electro World Veen

Electro World Veen bestaat al meer dan 60 jaar, maar opereert pas sinds december 2014 onder de huidige naam. Op dit moment wordt de winkel gerund door Dennis van Roosmalen, die al sinds 20 jaar zelfstandig ondernemer is. Hij is de 3e generatie die leiding geeft aan de winkel.

De stap naar de formule Electro World heeft ervoor gezorgd dat de winkel een veel breder assortiment heeft, dat past bij deze tijd. Ook is de service verhoogd sinds de overstap. Binnen 24 uur kan de klant nu iemand op de stoep verwachten bij leveringen of storingen.

Electro World Veen vindt innovatie een heel belangrijk aspect. Ook hecht de winkel waarde aan het aanbieden van een assortiment en diensten dat aansluit bij de veranderende wensen van klanten. Alles draait om het behouden van de tevreden klant.

Logo Electro World Veen

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier. Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten. Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd. Lees meer…

Bezoek de showroom

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

ElectroWorld veen