logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Marcel Schalkwijk

Portret ElectroStylist Marcel Schalkwijk

Marcel Schalkwijk, ElectroStylist

Marcel Schalkwijk, eigenaar van EP:Schalkwijk én ElectroStylist, zette zijn passie voor elektronica voort nadat hij de winkel van zijn ouders overnam. Volgens Marcel is smart  één van de grootste ontwikkelingen binnen de elektronicabranche. Hoewel veel consumenten – nog – niet bewust bezig met smart, zijn ze wel op zoek naar geïntegreerde oplossingen om bijvoorbeeld overal in huis naar muziek te luisteren of foto’s vanaf een centraal opslagpunt op de televisie te bekijken.  De consument uitleg geven over het smart-concept en zelfs kleine demonstraties geven, om smart tastbaar te maken, is een alledaagse bezigheid voor Marcel en zijn team.

Marcel merkt dat steeds meer mensen tijdig met hun (ver)bouwplannen bij de winkel komen. En dat is maar goed ook, want zo kan het EP:Schalkwijk team alle smart voorbereidingen treffen: de juiste plaats voor kabels, aansluitingen en apparatuur. De consument krijgt vanaf de begin- tot eindfase volledige begeleiding tijdens het (ver)bouwproces.

Ook Marcel zelf is fan van smart-gadgets. Maar smart is meer dan alleen leuke gadgets. Smart geeft de consument de mogelijkheid om intuïtief om te gaan met elektronica. Het mooiste aan smart volgens Marcel? Het grote bedienings- en gebruiksgemak.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over EP: Schalkwijk

EP:Schalkwijk is al 54 jaar dé elektronicaspecialist in de omgeving IJsselstein. Het familiebedrijf is uitgegroeid van een kleine speciaalzaak met een winkeloppervlakte van 50 m2 tot een grote, ruim opgezette winkel met meer dan 550 m2 winkeloppervlakte.

EP:Schalkwijk probeert maximale helderheid en transparantie van de keuzes binnen het assortiment te bieden. Op deze manier ziet de consument al een uitgebalanceerd assortiment met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Het bieden van persoonlijk, op maat gemaakt advies is één van de vele services die de winkel biedt. Een andere, gewaardeerde service is dat de consument alle producten ‘demonstratieklaar’ aantreft.

logo EP Schalkwijk

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek EP: Schalkwijk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

EP Schalkwijk winkel