logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Maurice Bongaerts

ElectroStylist Maurice Bongaerts

Maurice Bongaerts, ElectroStylist

Maurice Bongaerts is de ElectroStylist binnen EP: Tummers. Hij werkt al ongeveer zeven jaar in de winkel als verkoper, maar heeft al tientallen jaren ervaring binnen de elektronicabranche. Voor zijn activiteiten als ElectroStylist is het belangrijk dat Maurice al veel kennis heeft op het gebied van domotica. Volgens Maurice wordt smart de komende jaren steeds belangrijker in huis. Hij merkt dat de interesse in smart, bij de bezoekers van de winkel, stijgt. Dat begint vaak met met een ‘kleine’ oplossing. Maar als je eenmaal van Smart hebt ‘geproefd’, wil je steeds meer.

Volgens Maurice is smart haalbaar voor iedereen. Het idee dat smart-oplossingen alleen voor de rijken zijn, vervaagt dus steeds meer. Want met de opkomst van allerlei (betaalbare) apparatuur, is smart eigenlijk binnen handbereik. De klant heeft misschien nog wat tijd nodig om aan het idee van smart te wennen, maar door deze een tastbare smart beleving in de winkel te bieden en de mogelijkheid te geven om smart-oplossingen één voor één te implementeren, lukt dit steeds beter.

De mooiste smart-oplossing voor Maurice? Muziek via een Bose of Sonos systeem. Vroeger moest je heel veel doen in huis om de muziek door heel het huis te laten afspelen. Nu is het simpel. En juist dit soort simpele slimme oplossingen, vindt Maurice de manier om consumenten te overtuigen.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over EP: Tummers

EP: Tummers is een jong familiebedrijf dat wel al in 1923 is opgericht. Zodat het bedrijf al ruim 93 jaar ervaring heeft in het vak. Het bedrijf heeft vestigingen in Roermond, Panningen, Tegelen en Echt. De vestiging in Roermond is de enige winkel in Europa die een compleet Smart Living huis heeft staan. Want de consument een unieke, tastbare beleving bieden is één van de focuspunten van Tummers.

Het familiebedrijf vindt goede service, eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en vakkundigheid erg belangrijk. Doordat de winkel al zo lang bestaat, is alle kennis in huis om de klanten een totaalpakket te bieden. De consument kan hulp verwachten op alle gebieden; van het instellen van apparaten tot het verzorgen en installeren van passende bekabeling en accessoires.

EP: Tummers

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek EP: Tummers

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!