logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Peter Koeleman

Portret ElectroStylist Peter Koeleman

Peter Koeleman, ElectroStylist

Peter Koeleman, eigenaar én ElectroStylist, vindt de voortdurende innovaties binnen de consumentenelektronica het meest intrigerend. Als echte kenner van de elektronicabranche, kent Peter alle kneepjes van het vak. Als ElectroStylist streeft hij ernaar om samen met zijn team grotere groepen consumenten te bereiken. Volgens Peter heeft de consument al vaak veel smart in huis, maar weten ze niet hoe ze dit moeten gebruiken. Deze mogelijkheden wil Peter kenbaar maken en de consument op de juiste manier voorlichten, adviseren en een helpende hand bieden.

Smart maakt het leven gemakkelijker, flexibeler en sneller volgens Peter. En de consument kan daar niet meer zonder over een tijdje. Smart moet meer gaan leven in heel Nederland. En langzaamaan begint dat te komen. Er wordt meer over smart geschreven, gepraat en gediscussieerd. En dat is goed… Want volgens Peter moet smart top-of-mind zijn wanneer de consument een (nieuwbouw)huis wil kopen of gaat verbouwen. Zo kan de ElectroStylist al in een vroeg stadium bij het proces betrokken worden en de eisen en wensen van de bewoners tot in de puntjes realiseren.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over Koeleman Elektro

Koeleman Elektro is al meer dan zestig jaar een begrip in de gemeente ‘De Ronde Venen’ en omgeving. Naast een winkel, heeft het bedrijf ook al meer dan zestig jaar een gespecialiseerd installatiebedrijf. De consument kan bij Electro World Koeleman terecht voor het ‘kleine’ werk, maar ook voor het complexe werk: van advies op maat en levering van een televisie of stoomoven, tot het volledig installeren van een compleet besturingssysteem voor een (smart) woning.

Naast een fysieke winkel, is de webwinkel van Electro World Koeleman een kanaal dat goed bezocht wordt. On- en offline biedt het bedrijf kwaliteit en service. Dat is waar het om bekend staat. Alles draait om het behouden van de tevreden klant.

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek Koeleman Elektro

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

[mc4wp_form id=”7403″]

Koeleman Elektro Spectral Meubels