logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Rik Zwanikken

Rik Zwanikken, ElectroStylist

Rik Zwanikken is de eigenaar van Wifimedia. De ondernemer is gestart toen hij 18 was. Zijn ambities en drive maken hem tot een succesvolle ondernemer. Maar de jonge ondernemer van pas 29 jaar beschouwt zichzelf liever als onderdeel van het Wifimedia-team. Niemand is hier meer of minder belangrijk dan de ander. Het leuke aan het team is dat iedereen dezelfde kennis heeft en de kneepjes van het vak kent.

Het team deelt een grote gezamenlijke passie: smart. Volgens Rik is smart echt happening, maar de consument vindt het nog wel ‘eng’. Daarom is goede service én begeleiding een focuspunt in de winkel. De consument uitleg geven over smart gadgets en zelfs kleine demonstraties geven – om smart tastbaar te maken – is een alledaagse bezigheid. Vooral wanneer een product niet kant en klaar is, en moet worden ingebouwd, wordt de consument gedurende het hele proces begeleid.

Rik wil zich echter meer gaan focussen op smart home projecten en niet enkel op het verkopen van losse smart-producten. Volgens hem wordt de toekomst namelijk compleet smart en is alles dan met elkaar verbonden. Het team wil, samen met de consument, het hele smart-proces bewerkstelligen. Waarom mensen voor smart kiezen? Veiligheid, gemak, en natuurlijk ook om besparingen te realiseren.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over Wifimedia

Wifimedia is de allereerste winkel voor streaming media en netwerkopslag in Europa. Tien jaar geleden is het bedrijf ontstaan vanuit de hobby van Rik Zwanikken, de ondernemer achter Wifimedia. In het begin was de winkel alleen online te vinden. Later ontstond het besef dat Wifimedia de consument graag een face-to-face beleving wilde bieden. Sinds 2009 is er dan ook de fysieke vestiging van Wifimedia in Arnhem.

Bij Wifimedia staat creativiteit hoog in het vaandel. De slogan is: maak kennis met de toekomst. Je kunt bij deze winkel dus innovatieve oplossingen verwachten. Doordat de winkel al zo lang bestaat, is alle kennis in huis om de klanten een totaalpakket te bieden. Goede service staat stipt op nummer één. Door alleen producten te verkopen waar Wifimedia 100% achterstaat, wordt kwaliteit gegarandeerd.

Mensen een goed gevoel geven is Wifimedia’s doel. Klanten komen daarom uit alle hoeken van het land bij deze winkel. Iedereen kan terecht met vragen of problemen die opgelost moeten worden.

Logo Wifimedia

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek Wifimedia

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

Wifmedia winkel