logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Rimbert Morsch

Portret ElectroStylist Rimbert Morsch

Rimbert Morsch, ElectroStylist

Rimbert Morsch werkt nu ruim tien jaar bij EP:Beerepoot. Hij is begonnen op de vloer en heeft een succesvolle serviceafdeling opgezet. De volgende stap was het opzetten van een zakelijke afdeling binnen EP:Beerepoot. Deze heeft Rimbert de afgelopen jaren uitgebouwd tot een volwaardige afdeling die aansluit bij de behoefte van de zakelijke klant. En de keuze van Rimbert om ElectroStylist te worden, is dan ook vanzelfsprekend. Want een totaalpakket bieden aan de klanten van EP:Beerepoot vindt hij belangrijk.

De aansluiting bij ElectroStyling kwam als geroepen. Het concept biedt een goed platform en diensten waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Het sluit uitstekend aan bij de innoverende, creatieve en inspirerende doelstellingen van EP:Beerepoot. Het team van Rimbert heeft veel kennis opgedaan op het gebied van smart en staat altijd open voor nog meer informatie. Hierdoor lopen de medewerkers voor op trends en techniek en kunnen ze bijna alle klussen aan.

Smart is zich in een razendsnel tempo aan het ontwikkelen volgens Rimbert. De winkels krijgen veel aanvragen binnen voor camerabeveiliging en draadloze beveiligingsoplossingen. Volgens de ElectroStylist komt dit vooral doordat de prijzen van smart-apparatuur gezakt zijn en mensen gewend zijn geraakt aan hun smartphone. Die combinatie zorgt voor een sterke vraag. De beste smart-ontwikkeling vindt Rimbert audio streaming. Overal in huis naar alle muziek luisteren; wat en waar je maar wilt. Ook is hij fan van de robotstofzuiger. Comfort en woongemak, dat ziet Rimbert als de echte toegevoegde waarde van smart.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over EP: Beerepoot

EP:Beerepoot bestaat ruim 45 jaar en is begonnen als kleine dorpswinkel in Wervershoof.. Inmiddels is EP:Beerepoot uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Bovenkarspel, Wervershoof, Volendam, Schagen en Hoorn.

De winkels staan allemaal in het teken van beleving. Het assortiment is altijd up-to-date en er wordt voortdurend naar kansen gezocht om de winkels nog verder te optimaliseren. De winkel in Hoorn biedt naast het elektronica-assortiment ook woonaccessoires, TV-meubels, kookaccessoires, enz. Het aanbod én de service maakt bij EP:Beerepoot echt het verschil. Innovatie, creativiteit en inspiratie zijn de sleutelwoorden tot een succesvol winkelconcept.

EP:Beerepoot biedt verschillende diensten. Zo kan de klant gebruik maken van de EP:Bezorgservice, EP:Montageservice, EP:Reparatieservice en EP:Installatieservice. De klant geheel ontzorgen: dat is het doel van dit bedrijf.

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek EP: Beerepoot

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

[mc4wp_form id=”5084″]

EP Beerepoot Luisterruimte