logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Ruben Haringsma

ElectroStylist Ruben Haringsma

Ruben Haringsma, ElectroStylist

Ruben Haringsma is nu ruim dertien jaar eigenaar van Uw Hifi Choice. Hij is van oorsprong een elektricien, maar heeft inmiddels jaren ervaring op het gebied van inbouw en installaties. Ruben houdt van uitdagende projecten en vindt service en klantgerichtheid de belangrijkste succesfactoren voor zijn winkel. De afgelopen jaren heeft Ruben een team met specialisten om zich heen verzameld zodat hij nooit ‘nee’ hoeft te verkopen aan de klant. De aansluiting bij ElectroStyling kwam daarom als geroepen. Het concept biedt een goed platform en diensten waarmee Uw Hifi Choice zich kan onderscheiden van de concurrentie.

Smart is zich in een razendsnel tempo aan het ontwikkelen en Ruben verwacht de komende jaren ook een enorme groei op het gebied van smart-projecten. Door zelf smart zoveel mogelijk te laten leven in de winkel, wil Ruben het publiek inspireren om ook na te denken over de eindeloze smart-mogelijkheden.

De beste smart-ontwikkeling vindt Ruben de smart huishoudelijke apparaten. Een wasmachine die je een berichtje stuurt op je telefoon wanneer de was klaar is. Ideaal toch? Woongemak, comfort en veiligheid; dat ziet Ruben als de echte toegevoegde waarde van smart.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over Uw Hifi Choice

Uw Hifi Choice in Soest bestaat al ruim 13 jaar en is van origine een car-audio bedrijf. De eigenaren, de broers Haringsma delen hun liefde  voor audio met een passie voor inbouw. Inmiddels is Uw Hifi Choice uitgegroeid tot een bekend bedrijf in Soest en omstreken en is het een specialist waar je terecht kunt met al je vragen over home entertainment, car audio en domotica.

Drie jaar geleden is dit familiebedrijf verhuisd een a-locatie in het centrum van Soest. Vanuit hier kunnen de broers een nog betere beleving én service bieden. In de winkel is er een smart-showroom die de klanten van Uw Hifi Choice een tastbare beleving biedt. Het ultieme doel van de gebroeders Haringsma: smart tot leven laten komen in de winkel en zoveel mogelijk mensen inspireren en informeren.

Uw Hifi Choice Logo

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek Uw Hifi Choice

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

Uw Hifi Choice Soest