logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Rudirick de Jong

Portret ElectroStylist Rudirick de Jong

Rudirick de Jong, ElectroStylist

“Ik ben al jaren helemaal gek van elektronica: tv, audio, video. Ik ben betrokken geweest bij de productontwikkeling van twee internationale elektronicafabrikanten. Tot mijn verbazing merkte ik dat zij eigenlijk niet weten wat de consument écht wil. Daarom richtte ik in 2011 ElectroStyling op. Bij ons draait het om nuttige apparaten en oplossingen voor gebruiksgemak en comfortabel wonen: interieur en elektronica met elkaar verenigen. De techniek wordt steeds beter en goedkoper.

Uw leven is zoveel leuker, sneller en makkelijker met smart oplossingen. Met één druk op de knop kunt u de temperatuur, het geluid, het licht of de smart-tv in uw woning bedienen. Apparaten die ‘connected’ zijn: verbonden met het thuisnetwerk of internet. Zodat u bijvoorbeeld op afstand via uw smartphone de temperatuur in huis kunt regelen, altijd en overal zicht hebt op het energieverbruik of zelfs kunt controleren wat er in uw koelkast ligt. Senioren kunnen binnenkort langer zelfstandig wonen dankzij smart apparaten.

Zelf ben ik natuurlijk hartstikke smart. Bijna iedere ochtend loop ik vijf kilometer hard. Met mijn smartphone houd ik makkelijk mijn prestaties bij. Ik deel mijn verbeteringen met mijn vrienden op social media. Dit geeft mij echt een kick.”

Rudirick de Jong, oprichter ElectroStyling.

Maak een afspraak

Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

ElectroStylist Rudirick de Jong