logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Steven Koudijs

Portret ElectroStylist Steven Koudijs

Steven Koudijs, ElectroStylist

Ondernemen stroomt bij ElectroStylist Steven Koudijs door het bloed. Al vanaf zijn vijftiende stond hij in de winkel, omdat Steven het toen al een uitdaging vond om mensen te adviseren en de voor hen beste oplossing te vinden.

Koudijs is al vanaf het begin aangesloten bij ElectroStyling omdat het bedrijf gelooft in het concept. Volgens Steven zien steeds meer mensen het belang in van een goed Smart Home advies, om op tijd alle benodigde voorzieningen aan te brengen bij bouw of verbouw. Koudijs werkt daarom ook veel samen met architecten, interieurontwerpers en bouwbegeleiders. Steven gelooft in smart. In elk modern huis zullen smart-oplossingen te vinden zijn in de nabije toekomst. De consument moet echter wel meer inzicht krijgen in de mogelijkheden en de voordelen van smart-oplossingen in hun specifieke situatie. Alle medewerkers zijn dan ook opgeleid om de klant hierover te adviseren.

Steven wil de consument meer bewust maken van de smart-oplossingen. Volgens hem is een gemakkelijke bediening van smart-apparaten een must. De grootste ontwikkelingen op smart-gebied? Camera’s met gezichtsherkenning , spraakbesturing van alle apparatuur in de kamer en vanaf een vakantieadres kijken wie er in de tuin loopt. Conclusie: de smart-mogelijkheden zijn eindeloos bij Koudijs!

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over Koudijs

Koudijs is een familiebedrijf dat nu wordt geleid door broer en zus Steven en Marri-Anne Koudijs. samen met de zoons van Marri-Anne, Jeremy en Robin. In december 2016 bestond het bedrijf honderd jaar en sinds maart 2017 mag Koudijs het predicaat hofleverancier dragen. Koudijs begon als installatiebedrijf en handel in lampen en  elektrische apparaten. Nu is Koudijs één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van beeld, geluid, witgoed en Smart Home oplossingen.

Logo Koudijs 100 jaar (Hofleverancier)

De winkel verschuift langzamerhand van een winkel naar een beleefomgeving. In de winkel worden oplossingen gepresenteerd op het gebied van beeld en geluid, beveiliging, netwerken en besturing van verlichting. De allerbeste merken behoren tot het pakket van Koudijs, zoals Bang & Olufsen, Loewe, Bose, Sonos, Samsung, LG, Miele, Jura en Dyson.

De klant krijgt te allen tijde een persoonlijk en deskundig advies. Het ervaren team monteurs van Koudijs zorgt voor een perfecte installatie waarbij wordt gezorgd dat alle mogelijkheden van de aangeschafte apparatuur optimaal gebruikt zal worden. De dienstverlening van Koudijs reikt verder dan enkel het leveren en installeren van producten. Ook het wegwerken van bekabeling, verbeteren van WiFi-ontvangst, after sales service en ondersteuning bij problemen met leveranciers of providers van internet en digitale TV, behoren tot het dienstenpakket van Koudijs.

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek Koudijs

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!