logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Toine Bastiaans

ElectroStylist Toine Bastiaans

Toine Bastiaans, ElectroStylist

Toine Bastiaans is 23 jaar geleden begonnen als stagiair bij Ben van Dijk Electronics. Na zijn stage is hij direct bij Ben van Dijk Electronics gaan werken omdat het contact met de klanten en het bieden van oplossingen hem erg aanspraken. En natuurlijk omdat Toine van jongs af aan al gek is op alles wat met techniek te maken heeft.

Smart wordt volgens Bastiaans steeds belangrijker in de toekomst. Om deze reden besloot de ElectroStylist zijn eigen woning volledig smart te maken en een echte smart-specialist te worden. Als de postbode is geweest, ontvangt Toine direct een bericht op zijn telefoon dat er post is bezorgd. En wanneer er iemand aanbelt, gaat de buitenlamp sterker branden en gaat de verlichting in de gang meteen aan. Uiteraard alleen wanneer het donker is. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Met regelmaat verzint Toine weer nieuwe dingen die vaak ontstaan uit ergernis.

Op dit moment heeft de consument volgens Toine nog veel begeleiding nodig gedurende het smart-proces. Smart is een groeiende markt waarbij steeds meer mensen de behoefte hebben om smart-oplossingen in hun huis op te nemen. Binnen een paar jaar is smart zeker een algemeen begrip. Dus staat de ervaren ElectroStylist Toine klaar om samen met de consument een smart-droomhuis te ontwerpen en programmeren.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over Expert Ben van Dijk

Ben van Dijk Electronics is al meer dan 50 jaar in begrip in de regio. In februari 2016 heeft de Udense ondernemer Benito van Dijk de overstap gemaakt naar de elektronicaformule Expert. De winkel ziet meer kansen om te ondernemen onder de vlag van Expert.

Expert Ben van Dijk volgt de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektronica. Sinds de komst van WiFi en smart-oplossingen heeft de consument weer meer behoefte aan hulp. Alles wordt steeds meer gekoppeld aan netwerken waardoor de kennis van de producten en de installatie daarvan steeds belangrijker worden. Het team streeft ernaar om als specialist op te treden en een totaaloplossing te leveren zodat de klant van het begin tot het eind geholpen wordt. Door het aannemen van deze belangrijke rol wil de winkel het verschil maken.

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek Expert Ben van Dijk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

Expert Ben van Dijk winkel