logo-mini

Maak kennis met ElectroStylist Wilbert Schepens

Wilbert Schepens, ElectroStylist

Wilbert Schepens heeft jarenlange ervaring binnen de elektronicawereld en kent dus alle kneepjes van het vak. Hij ziet zichzelf niet als de enige ‘ElectroStylist’; het hele team opereert als specialist op smart-gebied. Het team moet alles kunnen. De aansluiting bij ElectroStyling zorgt ervoor dat de winkel nu meer kan uitdragen wat smart allemaal kan betekenen voor de klant. Want Wilbert is ervan overtuigd dat de behoefte voor smart er is, maar dat je zelf de kansen moet creëren. Simpelweg omdat de consument nog begeleid moet worden in alle mogelijkheden.

Bij Audio TV Centrum zien ze een toename in de vraag naar smart-oplossingen. De sleutel tot succes is zo vroeg mogelijk betrokken raken bij projecten. Alleen op deze manier kan Audio TV Centrum de consument begeleiden van het begin tot eind. Wilbert werkt hiervoor in een vroeg stadium samen met externe partners, zoals aannemers, interieurstylisten en architecten.

De oneindige (bediening)mogelijkheden binnen smart, van smartphones en tablets, tot aan bewegingsmelders en geluidsdetectoren, vindt Wilbert een mooie ontwikkeling. De meest succesvolle smart-apparaten zijn volgens Wilbert apparaten met systemen die overal in te integreren zijn, kunnen communiceren met andere apparaten en waar je ondersteuning vanuit het merk kunt verwachten bij het detecteren van problemen.

Maak een afspraak

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Over Audio TV Centrum

Audio TV Centrum in Eindhoven wordt geleid door Roel van Nunspeet en Wilbert Schepens. Zij zijn de trotse eigenaren en hebben de zaak in 2009 overgenomen. De winkel is vooral gericht op het bieden van totaaloplossingen en biedt een unieke beleving; overal in de winkel zijn ‘woonhoekjes’ gecreëerd waar o.a. smart-oplossingen in zijn geïntegreerd.. In feite is de hele winkel smart gemaakt; van smart-verlichting en rolluiken tot aan de twee bioscopen in de winkel.

Het team van Audio TV Centrum, dat bestaat uit negen man, adviseert consumenten over de oplossingen die er zijn en biedt begeleiding met de nieuwbouw of verbouw. Van het eenvoudigste kabeltje tot aan de inrichting van een compleet huis. De winkel heeft hiervoor een heel breed assortiment.

Logo Audio TV Centrum

Onze service

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Met ons Smart Home advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.

Lees meer…

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen of nauwelijks bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Schakel dan onze Wifi-expert in. Onze specialist kan al deze problemen voor je oplossen. Hij bekijkt het netwerk in huis, brengt de knelpunten en kaart en zorgt ervoor dat je overal in huis onbezorgd kan internetten.

Lees meer…

Een slim huis bouwen of verbouwen is een flinke klus. Er wordt veel van je gevraagd en er moeten veel beslissingen genomen worden. Ook de afstemming tussen bouwer, installateur en elektricien is erg belangrijk. Onze ElectroStylist kan dit werk uit handen nemen. Hij begeleidt het project van a tot z, stemt af met de betrokkenen en controleert of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Lees meer…

Bezoek Audio TV Centrum

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projecten, nieuws en ontwikkelingen!

Audio TV Centrum winkel