logo-mini

Maak kennis met onze Smart Home merken

Een goed Smart Home bouw je met betrouwbare merken. Merken die investeren in ontwikkeling en service, waarvan de kwaliteit van de producten zo goed is dat je het als basis van je huis kan inzetten.

Natuurlijk zijn er talloze bedrijven die Smart producten maken. Maar zij die echte kwaliteit leveren zijn een stuk schaarser. Wij zijn altijd op zoek naar de beste merken en producten om onze Smart Homes mee te bouwen. Hieronder vind je een beknopte selectie van de merken waar wij graag mee werken. Uiteraard is het overzicht niet volledig, we werken er hard aan om er meer toe te voegen aan het overzicht.

Van enkele bedrijven hebben we een uitgebreide beschrijving gemaakt. Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat heb je aan dit merk in een Smart Home? Benieuwd naar wie zij zijn? Lees dan hieronder onze serie Maak kennis met …!

Maak kennis met de merken

Onze Smart Home merken

In onze projecten werken we naast de producten van de bedrijven hierboven met een breed scala aan andere oplossingen. Dit zijn bedrijven waarvan de producten in een echt Smart Home thuis horen. Producten die onderling goed samenwerken en die volledig geïntegreerd kunnen worden. Zo hoef je niet meer tien apps te gebruiken om je Smart Home te bedienen maar kan je met een druk op de knop je huis besturen. Zoals het hoort!

Meer weten over deze oplossingen? Kom dan eens langs in een van de showrooms van onze ElectroStylisten.

Streaming audio
TV & projector montage
Netwerkproducten
Accesoires voor Sonos
Homey logo (nieuw)
Controller
Streaming audio
Thermostaat & Camera
Slimme verlichting
Gemotoriseerde gordijnrails

Advies nodig?

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan? Welke producten heb ik nodig?

Met ons Smart Ready advies brengen we jouw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen en wat het kost lees je hier.