logo-mini

Comfort

Vanaf de bank genieten van uw smart home

Voor de één is smart comfort een stukje luxe. Voor de ander betekent smart comfort dat ze langer thuis kunnen blijven wonen. Hoe dan ook; smart comfort levert u gemak op, laat u energie besparen en biedt u luxe en veiligheid.

Wat kan het voor u betekenen?

Het is een leuk idee om alles in huis met een app op je smartphone of tablet te bedienen, maar wat kan het voor u betekenen? Neem bijvoorbeeld een geautomatiseerd lichtsysteem. Hiermee kunt u op afstand de juiste sfeer instellen, zodat u niet in een donker huis thuiskomt of juist wil laten lijken dat u thuis bent. De aanwezigheidssimulatie noemen wij dat. Dat biedt veiligheid. Daarnaast geeft smart comfort ook een extra hoop gemak: u hoeft niet meer naar elke lichtknop te lopen om de lichten aan en uit te schakelen. Apparaten die op elkaar afgestemd zijn, geven een gevoel van luxe. Druk op ‘bioscoop’ in de speciale app: de lichten dimmen, de gordijnen sluiten, de smart-tv verschijnt uit het tv-meubel en de speakers gaan aan. Niets staat een lekker filmavondje in de weg. En is het hele huis voorzien van een slim comfortsysteem, dan kunt u gewoon lekker naar bed gaan en alles uitzetten met één druk op de nachtmodus.

500x300

Comfortabel wonen in een slim huis

Mogelijkheden

Verlichting

Lamp

Slimme stekkers, inbouwschakelaars, gekleurde lampen, plakschakelaars… en ga zo nog maar even door. Er zijn 1001 manieren om uw verlichting te regelen of te automatiseren. U kent waarschijnlijk de automatische lichtsensor in het toilet of de schuur wel, maar wat is er nog meer mogelijk? Hoe wordt het echt smart? Bekijk het filmpje hieronder.

Klimaat

Thermometer

Op afstand de verwarming even iets hoger zetten voordat u thuiskomt of juist zorgen dat het lekker koel is op een mooie zomerdag. Dat kan vanaf uw smartphone of tablet, terwijl u op uw werk bent of lekker aan het strand ligt. Maar er is meer mogelijk. Met de klimaatsystemen van nu kunnen zelfs uw verlichting, zonwering, ventilatie en gordijnen automatisch met elkaar samenwerken. Op die manier kunt u weer energie besparen. Wilt u meer weten? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Raambekleding

Raambekleding

Slimme gordijnen bieden ook tal van mogelijkheden. Gordijnen die in de ochtend automatisch openen zodra u opstaat. En juist sluiten bij een romantische setting of tijdens filmkijken. Maar ook voor de veiligheid bieden smart gordijnen een oplossing. Stel: er is brand in huis of het alarmsysteem gaat af, dan gaan de gordijnen uit zichzelf open. Ons advies is om tijdens iedere verbouwing alvast rekening te houden met slimme geautomatiseerde gordijnen door een stroomvoorziening aan te leggen. Wilt u meer weten? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Maak een afspraak

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen