logo-mini

Entertainment

Films, foto's en muziek beleven door het hele huis

Kijken en luisteren wat u wilt, wanneer u wilt en op iedere plek in huis. Dit is wat smart entertainment is. Toekomstmuziek? Nee, we zitten er midden in. Helaas merken we maar al te vaak dat er heel veel Nederlanders zijn die hiervan dromen en niet doorhebben hoeveel ze nu al kunnen met hun huidige systeem. Of het systeem werkt niet, omdat het niet goed is aangesloten. Of er zijn teveel afstandsbedieningen waardoor het onoverzichtelijk is.

Wat kan het voor u betekenen?

Smart entertainment kan veel voor u betekenen, maar alleen als het simpel, toegankelijk en snel is. Vraag mensen in uw omgeving die in het bezit zijn van een Sonos-systeem of Apple TV maar hoe gemakkelijk het is. Maar wat is smart entertainment dan precies? Met smart entertainment bedoelen wij dat overal in huis toegang is tot alle muziek, video’s, films en foto’s. Om een goed smart entertainmentsysteem te kunnen installeren, adviseren wij om goed na te denken hoe u dit wilt hebben.

Smart entertainment

Overal in huis genieten van films, series & muziek

Mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen, eisen en budget. Een smart-tv of smart audiosysteem kunnen bediend worden met een app of afstandsbediening. Draadloos muziek streamen in iedere ruimte, onafhankelijk van elkaar, zodat u niet naar de muziek van uw kinderen hoeft te luisteren of andersom. Daarnaast kan uw tv of audiosysteem geïntegreerd worden in een smart home oplossing, zodat u op de televisie kunt zien wie er voor de deur staat of het geluid van de deurbel klinkt door de speakers.

Smart TV

Smart TV

Een smart-tv biedt waarschijnlijk veel meer mogelijkheden dan u gedacht had. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk het filmpje!

Video

Mediaspeler

Eigen opnames bekijken, Netflix-avondjes of een aflevering terugkijken via Uitzendinggemist? Met smart video kan het. Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie.

Audio

Speaker

Met een smart audiosysteem kunt u veel meer dan alleen uw muziek streamen en afspelen. Het systeem kan afgesteld worden op uw deurbel, kan een alarm afspelen in geval van nood (denk aan brand) en nog veel meer. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk het filmpje!

Maak een afspraak

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen