logo-mini

Huishouden

Slimmer, efficiënter en zuiniger huishouden

De witgoedbranche kent al vele innovaties in het slimmer maken van apparaten. Met als resultaat dat apparaten energiezuiniger zijn geworden, maar ook smart. Denk aan robotstofzuigers, smart wasmachines en slimme koelkasten. Waarom zijn ze smart dan? Omdat de apparaten via internet en wifi verbonden zijn met uw smart home systeem en te bedienen zijn via tablet en smartphone.

Wat kan het voor u betekenen?

Het gebruiksgemak van smart apparaten is hoger. Zo kunt u uw huishoudelijke apparatuur bedienen via een app op uw smartphone of tablet. Dat betekent dat u op afstand een melding krijgt wanneer de was klaar is. Maar ook als er een probleem is. Denk aan lekkage of een verstopping. In dat geval kan er op afstand een diagnose gesteld worden. In de toekomst kunnen deze slimme huishoudelijke apparaten nog meer voor u betekenen. Zo houdt de smart koelkast bij wat er nog in de koelkast staat. Dat kunt u dan in de supermarkt bekijken op uw smartphone.

slimme koelkast

Slimme huishoudelijke apparaten nemen je werk uit handen

Wat zijn de mogelijkheden?

Om het overzichtelijk te houden, hebben wij het huishouden in 3 onderdelen ingedeeld, namelijk: wassen, koken en schoonmaken.

Smart wassen

Wasmachine

Smart wasmachines kiezen zelf het goede wasprogramma, voegen de juiste hoeveelheid wasmiddel bij de was en zorgen dat de was klaar is op het moment dat u dat graag wilt. De melding verschijnt vanzelf op uw smart tv, tablet of smartphone. Wassen kan nu heel relaxed vanaf uw werk, de bank of het terras. Het enige wat u hoeft te doen, is de was in de machine te stoppen en er weer uit te halen.

Smart Koken

Koelkast

Kookprogramma’s kijken op uw smart-tv, de recepten opzoeken en de boodschappen in huis halen. Koken is een beleving geworden. Maar wat ligt er ook alweer in de koelkast? Uw smart koelkast vertelt het. Ook als u al in de supermarkt staat.

Smart Schoonmaken

Stofzuiger

Robotstofzuigers zorgen ervoor dat u niet iedere keer zelf hoeft te stofzuigen. De camera in de robot registreert de route en houdt bij waar hij al geweest is. Batterij leeg? Dan gaat ‘ie zelf weer terug naar het oplaadstation om daarna weer verder te gaan waar hij gebleven was.

Maak een afspraak

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen