logo-mini

Lifestyle

It's a smart world after all

Naast het huis worden andere elementen ook smart. Denk hierbij aan accessoires zoals uw horloge, ketting en bril.

Wat kan het voor u betekenen?

We krijgen steeds meer sensoren die van alles om ons heen kunnen meten. Van luchtkwaliteit tot locatiebepaling. Deze gegevens worden door een smartphone of smartwatch bijgehouden en via een app overzichtelijk aan ons gepresenteerd. Hebben we te lang gezeten en wordt het tijd om een rondje lopen of heeft u nu juist een record gezet met een rondje hardlopen? Uw smart wearable vertelt het u.

500x300

Lifestyle gadgets & slimme accessoires

Welke mogelijkheden zijn er nog meer?

Smart Lifestyle kan ook op een andere manier werken. Het kan er ook voor zorgen dat u of één van uw naasten langer thuis kan blijven wonen. Omdat de dokter en familie op afstand meekijken dankzij de slimme zorgcamera’s. Hierdoor kan er op tijd gereageerd worden wanneer er iets aan de hand is. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Wearables

Smartwatch

Smart Wearables zijn onder andere smartwatches en fitness trackers. Bekijk hier wat deze nu al voor u kunnen betekenen.

Kleding

Kleerhanger

Slimme schoenen, fitnesskleding of juist jassen en tassen met aansluitingen voor uw elektronische apparaten, zoals uw smartphone. Wat kunnen we verwachten? Bekijk het in het filmpje hieronder.

Health

Zorg

Ook de gezondheidszorg en de manier waarop we onze gezondheid in de gaten houden, wordt steeds slimmer. Denk hierbij aan bloeddrukmeters, slimme weegschalen, bloedsuikermeters en slaapritmesensoren.

Maak een afspraak

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen