logo-mini

Veiligheid

Veiligheid is een gevoel en veilig zijn is optie.

De één kiest ervoor om zijn huis en bezittingen compleet met camera’s te beveiligen. De ander kiest ervoor om simpelweg een hond te nemen. Hoe u uw veiligheid ook inricht, het is uiteindelijk het doel dat u en uw gezin rust vinden in huis. Smart technologie kan die rust bieden.

Wat kan het voor u betekenen?

Sensoren en camera’s meten, observeren en merken dat er iets aan de hand is en zullen op basis daarvan alarm slaan. Bijvoorbeeld in de vorm van een melding op uw telefoon, een sirene of een oproep naar de meldkamer. Afhankelijk van het gekozen alarmsysteem kunt u eventueel het smart comfort- of smart entertainmentsysteem hieraan koppelen. Dan springen overal de lichten aan, openen de gordijnen en – in geval van inbraak – functioneren de speakers als een extra sirene.

Beveiligings Camera op TV

Voel je veilig in een smart home

Wat zijn de mogelijkheden?

Door een melding op uw smartphone te ontvangen dat er iets aan de hand is in uw huis, houdt u zelf – ook op afstand – de veiligheid van uw huis in de gaten. In sommige gevallen zitten hier ook een eenmalige of maandelijkse abonnementskosten aan vast. Onze voorkeur gaat altijd uit naar een vast alarmsysteem, aangesloten bij een alarmcentrale. Dit in verband met de verzekering.

Alarm

Alarm

Het smart alarm bestaat bijvoorbeeld uit raam- en deursensoren of bewegingsmelders. Deze zijn aangesloten op een centrale die opmerkt als de sensoren activeren. Door het alarm te koppelen met andere functies in uw huis, zorgt u ervoor dat uw huis goed beveiligd is. Meer weten? Bekijk de video hieronder.

Camera's

Camera

Camera’s zijn de extra ogen van ons huis. Slimme camera’s zijn er volop en ze bieden veel mogelijkheden. Naast het bekijken van de beelden op uw telefoon, kunt u de beelden ook opslaan op bijvoorbeeld uw NAS-systeem (harde schijf voorzien van netwerkaansluiting) of direct naar uw smart-tv streamen. Meer weten? Bekijk de video hieronder.

Zorg

Gezondheid

Valdetectie, noodknoppen en extra lichtschakelaren naast het bed. Er zijn veel smart combinaties te bedenken voor smart zorg. Iedere situatie is anders en elke alarmmelding is uniek. Er bestaan mogelijkheden dat een zorginstelling direct ingeschakeld wordt, maar een melding naar familieleden kan ook. Nieuwsgierig? Bekijk de video hieronder.

Maak een afspraak

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen