logo-mini

Wonen

Een smart home kan pas slim worden als erover nagedacht is

Wonen in een huis met smart apparaten kan erg fijn zijn. Vrijwel alle apparaten in huis gaan de komende jaren smart worden. We kunnen ons smart home letterlijk stapje voor stapje inrichten. Op deze pagina willen wij u inspireren wat er allemaal mogelijk is per ruimte van uw huis.

leven in een smart home

De mogelijkheden per kamer

Woonkamer

Ontspannen met vrienden borrelen, gezellig samen een filmpje kijken of met vrienden een feestje vieren. De woonkamer is altijd de centrale plek waar u samenkomt. De gepaste lichtsfeer, het juiste entertainment en de stand van de gordijnen bepalen de sfeer in de ruimte. Bekijk het filmpje hieronder.

Slaapkamer

Ideaal is de smart verlichting waarmee u met één druk op de knoop alle lichten in huis aan en uit kunt schakelen. Of gordijnen die automatisch openen en sluiten, zodra uw wekker afgaat. Meer weten? Bekijk de video hieronder.

Werkkamer

Goed internetbereik is natuurlijk essentieel in uw werkkamer. Daarnaast wilt u uw eigen muziek kunnen luisteren, zonder dat de rest van het huis er last van heeft. Wat is er nog meer mogelijk? Bekijk het hieronder.

Badkamer

Verlichting, ontspannen muziek streamen en uw gezondheid in de gaten houden, zijn in de badkamer van belang. Romantisch samen in bad met sfeerverlichting of bent u zich juist aan het opmaken en wilt u graag wat fellere verlichting? Allerlei lichtsferen zijn in te stellen. Ook uw gezondheid staat centraal in de badkamer. Hoe? Bekijk de video hieronder.

Eetkamer

De plek waar het gezin samenkomt om de dag af te sluiten, ervaringen te delen en te genieten van het avondeten. Met de juiste lichtsfeer en muziek kunt u hier de stemming bepalen.

Keuken

Ontbijten, koken, borrelen, eten, maar ook werken. Dit gebeurt vandaag de dag allemaal in de keuken. We gaan er steeds meer in leven; we spreken ook steeds vaker van een ‘woonkeuken’. Muziek en verlichting zijn hier echt bepalend voor de sfeer. In het filmpje hieronder ziet u wat er nog meer mogelijk is en wat we kunnen verwachten in de toekomst.

Smart Tuin

Een smart tuin? Jazeker, denk aan een goed werkend wifi-bereik, smart tuinverlichting of slimme zonwering. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het filmpje hieronder.

Maak een afspraak

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen